Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Špeciálny televízny deň je tu! Slováci sa dočkajú kultového sitkomu, ale aj filmového hitu

Od štvrtka, 15. apríla, na HBO GO prichádzajú veľké televízne chuťovky. Slováci budú mať o zábavu postarané!

15.04.2021 07:00
wonder woman, friends, Foto:
Fanúšikovia superhrdinov, ale aj humoru sa konečne dočkali.
debata (2)

Určite mnohých poteší príchod seriálových Priateľov na HBO GO, skvelou správou je, že bude dostupný aj slovenský dabing. Seriál Priatelia je jedným z najlepšie hodnotených televíznych seriálov, je víťazom niekoľkých Zlatých glóbusov, cien Emmy a držiteľom mnohých nominácií. Vďaka šikovnému a sofistikovanému humoru dáva každá časť možnosť nazrieť do pocitov a myšlienok hlavných postáv – skupiny priateľov žijúcich v New Yorku.

firefly lane, katherine heigl, Čítajte aj Návrat problémovej herečky s pošramoteným renomé: Naplno hviezdi v rafinovanej dráme

K dispozícii bude všetkých 10 sezón a teda 236 epizód. Pred pár dňami sa navyše ukončilo nakrúcanie dlho avizovanej špeciálnej epizódy, v ktorej sa, po prvýkrát od skončenia pôvodného seriálu, stretnú všetci herci. Premiéra sa očakáva ešte tento rok.

A to nie je všetko! Počnúc, dnešným dňom, bude dostupné aj druhé pokračovanie Wonder Woman, ktoré malo premiéru len koncom minulého roka. Kvôli dopadom koronakrízy tento film sa v mnohých krajinách nedostal ani do kín. Na Slovensku sa premietal približne týždeň, kým sa opäť kiná zatvorili.

ally mcbeal, ally mcbealová, Čítajte aj Jeden z najlepších komediálnych seriálov sa zrejme vráti! Na koho sa môžete tešiť?

Kormidla sa opäť ujala režisérka Patty Jenkins a v hlavnej úlohe sa vracia Gal Gadot. Film Wonder Woman 1984 z dielne Warner Bros. Pictures nadväzuje na štyri roky staré filmové predstavenia Wonder Woman, hrdinky zo superhrdinských komiksov DC. V ďalších úlohách sa predstavia Chris Pine ako Steve Trevor, Kristen Wiig ako Cheetah, Pedro Pascal ako Max Lord, Robin Wright ako Antiope a Connie Nielsen ako Hippolyta.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #HBO #Gal Gadot #HBO Go #oseriáloch #Wonder Woman: 1984