Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marec prinesie televízne bomby! Toto budete chcieť vidieť za každú cenu...

Nielen slovenské televízie rozbiehajú jarnú časť televíznej sezóny. Rovnako aj zahraničné stanice vytiahnu svoje ťaháky na divákov. Tieto chuťovky si rozhodne nenechajte ujsť počas marca.

01.03.2021 07:00
falcon and the winter soldier, liga... Foto:
V marci sa k divákom dostanú viaceré zahraničné hity.
debata

1. The Falcon and The Winter Soldier

Streamovacia platforma Disney+ prichádza so svojim druhým hraným Marvel seriálom, ktorý je priamo prepojený s filmovým univerzom. Kým prvý z nich – WandaVision – sa stal obrovským megahitom, so skvelým príbehom, šokujúcimi zvratmi, od druhého seriálu sa neočakáva nič iné, keďže ide o akési voľné pokračovanie príbehov o Kapitánovi Amerika. Seriál bude mať premiéru 19. marca.

2. Liga spravodlivosti

Celý svet naraz uvidí unikátny film, ktorý sa po rokoch dočká zverejnenia svojej pôvodnej verzie. Zack Snyder spolu s HBO Max uvedú až 4-hodinové dielo, ktoré má napraviť reputáciu „pretočenej“ verzie, ktorá oficiálne sa dostala do kín. Ligu spravodlivosti uvidia aj Slováci, na HBO GO.

3. Grey's Anatomy

Už vo štvrtok 11. marca sa vracia do vysielania aj najsledovanejšia lekárska dráma súčasnosti. Sedemnásta séria je brutálne poznačená koronavírusom, dej sa točí okolo pandémie, navyše hlavná postavy lavíruje na hranici života a smrti a stále nie je jasné, či seriál touto sériou sa skončí.

4. The Flash

Najrýchlejší muž sveta sa vracia! Nakrúcanie 7. série naplno zasiahla pandémia. Za normálnych okolností by mala nová sezóna premiéru v októbri minulého roka. Komplikácie spôsobili, že sa pokračovanie jeho príbehu posunulo až na 2. marec.

5. New Amsterdam

Najnovšia lekárska dráma, ktorá sa postupne stáva svetovým hitom sa konečne vracia s treťou sériou. Dôvod posunu premiéry asi netreba zbytočne komentovať. Tretia séria štartuje už 2. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Liga spravodlivých #The Falcon and the Winter Soldier