Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne prichádza televízna jar: Tieto slovenské seriály musíte vidieť!

Nastal čas veľkých televíznych premiér! Jarná sezóna sa začína a to už rovno od pondelka. K divákom sa vracajú po pauze nové sezóny obľúbených hitov, reštart čaká lekársku drámu a svoju premiéru si odkrúti aj najdrahší slovenský seriál. Ktoré seriály si nemôžete nechať ujsť počas najbližších týždňov?

01.03.2021 07:00
maštalír, loj, kiss, Foto:
Jar bude bohatá na slovenské seriály.
debata (1)

1. Slovania – TV JOJ

Na tento seriál sa naozaj dlho čakalo. Nakrúcanie prebehlo ešte v roku 2019, no koronakríza skrížila plány Jojke, aby svoju vlajkovú loď odpremiérovala minulý rok. Rok 2020 bol symbolom plnohodnotnej krízy, šetrenia a hľadania cesty, ako fungovať v novom normále. Slovania sú však pripravení ukázať, že aj my vieme robiť seriál na svetovej úrovni. Dvanásťdielny historický seriál sa predstaví už 10. marca.

2. Pán profesor – TV Markíza

Televízia Markíza si nové diely svojho nového hitu nepodržala do jesene. Druhá séria prichádza už túto jar a to už v pondelok, 1. marca. Diváci sa môžu tešiť na obľúbené tváre, ale príchod nových postáv!

3. Červené pásky – TV Markíza

Trvalo to až rok, kým sa televízia rozhodla vrátiť na obrazovky zaujímajú lekársku drámu, ktorá pôvodne sa mala vysielať minulý rok. Vtedy sa diváci videli len dve časti a následne kvôli pandémii a jej dopadom sa Červené pásky pratali z obrazoviek ako všetky premiéry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Slovania #koronavírus #seriál Pán profesor #seriál Červené pásky