Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Február bude skvelý! S týmito seriálmi zažijete romantiku, ale aj poriadnu drámu

Rok 2021 sa už rozbehol na plné obrátky a to, čo televízie pred mesiacmi sľubovali, sa naozaj začína plniť. Odložené premiéry seriálov kvôli koronakríze sa postupne dostávajú na svetlo sveta! Aké chuťovky prinesie druhý mesiac tohto roka?

05.02.2021 07:00
superman, walking dead, firefly lane, Foto:
Vo februári sa po rokoch vráti na televízne obrazovky legendárny Superman.
debata (1)

1. Superman & Lois

Kým na strieborných plátnach sa dostal ikonický muž z ocele do slepej uličky a jeho príbeh nepokračuje, priestor dostane na televíznych obrazovkách. Televízia The CW, známa svojimi superhrdiským seriálmi, prinesie 23. februára úplne nový pohľad na Supermana. Nová podoba by mohla prinavrátiť divákov, ktorí sú už unavení z tohto typu seriálov a jednotnému spracovania.

2. The Walking Dead

Koronavírus totálne zmenil plány tvorcov s pokračovaním príbehu. Od 28. februára sa k divákom dostane špeciálna šestica epizód, ktoré sú akýmsi bonusom k nedávno skončenej desiatej sérii. Nateraz nie je známe, či pôjde o špeciálne príbehy alebo priame pokračovanie. Následne na jeseň by sa mala objaviť prvá polovica „superveľkej“ 11. séríe, ktorá je zároveň aj posledná. Tú televízia AMC rozdelila na dve polovice. Dvanásť častí uvedie v roku 2021 a druhú polovicu v roku 2022 a tým dostane pôvodný seriál bodku. Následne rok nato, sa spustia ďalšie spin-off odnože.

3. Firefly Lane

Nebol by to Netflix, keby mesiac čo mesiac nepriniesol nejakú premiéru. Už 3. februára bude mať premiéru úplne nový seriál Firefly Lane s herečkou Katherine Heigl. Príbeh ukáže dve kamarátky a vývoj ich priateľstva počas 30 rokov. Na svoje si prídu tí, ktorí si chcú večer vyložiť nohy a pozrieť si poriadnu oddychovku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #THE WALKING DEAD #oseriáloch #Superman & Lois #Firefly Lane