Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jar na Nove: Koniec Ordinácie, česká verzia Sestričiek, netradičná podoba Tváre

Televízia Nova predstavila programovú štruktúru na jarné obdobie. Dobrou správou je, že premiérové programy uvidia aj slovenské publikum. Chystá sa mix overených formátov, nebudú chýbať zaujímavé novinky.

21.01.2021 07:00
debata

1. Anatómia života

Hlavným highlightom jarnej časti televíznej sezóny 2020/2021 je premiéra nového lekárskeho seriálu. Slovenským divákom bude mimoriadne povedomý. Ide o českú verziu Sestričiek, ktoré majú na Slovensku za sebou tri série, na jeseň sa dostane na obrazovky štvrtá. Aj televízia Nova sa rozhodla siahnuť po fínskej predlohe a ponúknuť divákom moderne poňatú seriál, ktorý valcuje rebríčky sledovanosti. Zásadná zmena prichádza pri názve. Televízia nemohla použiť názov Sestričky, keďže ten využíva konkurenčná Prima pri svojom seriáli. Premiéra seriálu je naplánovaná na 26. januára.

2. Ordinácia v ružovej záhrade 2

Po 15 rokoch sa tento televízny matador rozlúči s divákmi a dôjde do svojho cieľa. Ešte predtým však divákov čaká rozlúčková finálna séria, ktorá odštartovala už 7. januára, posledná časť by sa mala vysielať začiatkom júna.

3. Špecialisti

Obľúbená kriminálka má na Nove budúcnosť istú. Premiérové epizódy zavedú Špecialistov do rôznych prostredí. Napríklad na kliniku asistovanej reprodukcie, medzi mafiánov alebo medzi drogovo závislých. Zločin si totiž nevyberá. Ani v nových dieloch nebude chýbať napätie, momenty prekvapenia a tiež humor, ktorý sa prejavuje predovšetkým formou iskrenia medzi hlavnými hrdinami. Nové epizóda objavia od 8. februára.

4. Ulica

Nekonečný podvečerný hit pokračuje! Vstupuje do druhej polovice svojej 16. sezóny! Osudy obľúbených hrdinov a ich rodín pokračuje aj naďalej. Seriál pokračuje premiérovými časťami už od 4. januára.

5. Tvoja tvár znie povedome

Už v marci sa na obrazovky dostane 8. séria imitačnej šou. Nova spravila netradičný krok, keď nové série vysiela za sebou. Na jeseň sa vysielala siedma séria, ktorú poriadne potrápila pandémia. Na jar príde nové pokračovanie. To však bude úplne iné. Do Tváre sa vrátia tí najlepší predstavitelia z minulých sezón a zmerajú si sily!

6. Zámena manželiek

V Čechách táto reality šou neprestáva nudiť a preto sa nakrúcajú nové epizódy. Od januára sa vysiela už 13. séria a o poriadne divoké osudy nebude núdza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Nova #Ordinácia v ružovej záhrade #oseriáloch #jar 2021 #Anatómia života