Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová turecká telenovela a náhrada za Dobrého doktora! Toto sú novinky televízie Doma

Menšia sestra Markízy začína rok 2021 veľkolepo. Štartom dvoch veľkých seriálových projektov. Na svoje si prídu všetci. Aj ženská časť publika, ktorá je zvyknutá na svoju dávku romantiky, ale aj tí, ktorí obľubujú lekárske drámy.

04.01.2021 07:00
spútaný motýľ, chicago med, Foto:
Televízia Doma hneď na začiatku roka posilňuje svoju seriálovú ponuku.
debata

Už v pondelok, 4. januára 2021, prinesie televízia Doma na svoje obrazovky nový príbeh lásky. Turecký romantický seriál s názvom Spútaný motýľ (Hercai) je o jednej veľmi vplyvnej rodine a mladej Reyyan, ktorá si myslí, že do rodiny patrí tiež… avšak mýli sa. Reyyan sa zaľúbi do Mirana a ten si ju chce zobrať za ženu. Správy o ich láske však niektorým ľuďom prekážajú a vo vzduchu visí pomsta. Svadba sa napriek tomu uskutoční, Miran a Reyyan zamýšľajú začať nový život v spoločnom dome, ale Miran hneď po prvej noci vzťah ukončí. Dôvodom je krvavý zločin z minulosti, za ktorý má zaplatiť práve nevinná Reyyan. Časom vyjdú na povrch nové a nové tajomstvá. Budú pre lásku osudné, alebo, naopak, dajú ich vzťahu novú šancu?

Nový turecký seriál bude divákom k dispozícii vždy od 20:30.

To však nie je všetko. Druhou novinkou je ďalšia lekárska dráma, ktorá v USA láme rekordy sledovanosti. Diváci televízie Doma si už zvykli na dávku poriadnej drámy a rôznych medicínskych záhad, ale aj dojemných príbehov lekárov. O toto sa postaral Dobrý doktor. Kým sa však dostane na obrazovky 4. séria, ktorá sa práve vysiela v Spojených štátoch, na Slovensko prídu lekári zo Chicaga!

Seriál Chicago Med uvidia diváci každý pracovný podvečer sledovať životné strasti a pracovné nasadenie zamestnancov najmodernejšej a zároveň najvyťaženejšej nemocnice v Chicagu. Predovšetkým tím odvážnych lekárov a sestier, a najmä ich nadšenie a odhodlanie pre svoje náročné poslanie, drží toto nemocničné zariadenie na nohách. Každý deň im na urgentný príjem prichádzajú jedinečné nové prípady, ktoré sú často inšpirované aktuálnymi skutočnými udalosťami v Chicagu.

Chicago Med pretkáva špičkovú medicínu s osobnými drámami, ktoré nevyhnutne prichádzajú pri takto fyzicky aj psychicky vyčerpávajúcej práci. Autorom seriálu je americký scenárista, producent a skutočná legenda kriminálneho žánru – Dick Wolf. Na svojom konte má niekoľko úspešných seriálov a stojí aj za značkou Law & Order (Zákon a poriadok), ktorú pozná celý seriálový svet.

Nové časti Chicago Med sa budú vysielať každý pracovný deň od 18:30. Potešujúcou správou je, že oba seriály ponúknu vždy dve časti za sebou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #televízia Doma #2021 #Chicago Med