Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nefalšovaná sezóna seriálov sa začína! Konečne prichádzajú svetové hity

Prvý rok pandémie dlhodobo paralyzoval celý svet, spolu s ním aj zábavný priemysel. Ten ešte nikdy nestál tak dlho ako v roku 2020. V januári sa všetko, našťastie, zmení! Americké televízie, síce s obrovským meškaním, ale predsa odštartujú novú televíznu sezónu. Tá sa zvyčajne začínala v septembri. Dlhšia vynútená prestávka bola fanúšikov seriálov krutá, avšak tento rok bude doslova zbesilý. Budú diváci stíhať všetko pozerať? Aké seriály sa vrátia v januári s novými sezónami?

07.01.2021 07:00
batwoman, charmed, resident, riverdale, Foto:
Január je extrémne bohatý na seriály, ktoré sa vrátia po nútenej koronapauze s novými sezónami.
debata

1. The Resident – 4. séria

Obľúbený seriál Doktori, známy aj zo slovenských obrazoviek, sa vracajú už 12. januára, aby odštartovali dlho odkladanú novú sezónu. Samozrejme, ústrednou zápletkou bude koronavírus a nielen to! Tvorcovia sú dlžní fanúšikom ukončenie zápletiek z predčasne ukončenej tretej série, tie dostanú svoje rozuzlenie a rozohrajú sa nové príbehy. Hneď v prvých epizódach sa môžu tešiť na svadbu, pohreb, ale aj neraz márny boj o životy.

2. Prodigal Son – 2. séria

Skvelý kriminálny seriál, ktorý tento rok čaká aj slovenská premiéra, ponúkne svoju druhú sériu a opäť sa roztočí kolotoč plný beštiálnych, neraz až šialených vrážd a vyšetrovací tím bude mať plné ruky práce vyriešiť ich. Samozrejme hlavný hrdina bude mať kopec práce sám so sebou a svojou pošramotenou psychikou. Nová séria je tu od 12. januára.

3. Batwoman – 2. séria

Netopieriu ženu čaká reštart a to doslova! V hlavnej úlohe sa predstaví úplne nová hrdinka, pretože tvorcov šokovala správa, že herečka Ruby Rose sa rozhodla odísť zo seriálu po jednej sérii. Televízia tak stála pred dilemou, čo so seriálom ďalej. Riešenie sa, samozrejme, našlo a výsledok uvidia fanúšikovia komiksovej hrdinky od 17. januára.

4. 9–1–1 – 4. séria

Pandémia zasiahla aj produkciu akčných seriálov pod značkou 9–1–1. Jesenný štart nebol možný a tak televízia posunula všetko na január. Čakanie sa vyplatilo, pretože tvorcovia si opäť pripravili skvelú akciu! Nová séria je tu od 18. januára, to platí aj pre spin-off 911: Texas.

5. Riverdale – 5. séria

Tento seriál doslova valcuje medzi mladším publikom. Po mesiacoch čakania sa 5. séria objaví už 20. januára a malé, temné mestečko čakajú veľké zmeny a nové nebezpečenstvo.

6. Legacies – 3. séria

Tretí seriál z univerza Upírskych denníkov sa dočká premiéry svojej tretej série už 21. januára. Ako pri všetkých ostatných seriálov sa najprv dokončia prerušené zápletky z minulých sezón, aby potom sa rozbehol nový príbeh!

7. Charmed – 3. séria

Niektorí sa tešia, iní stále sú pohoršení z novej verzie kultového seriálu. Tak či onak, publikum si asi našiel, keďže 24. januára odštartuje už tretia séria a tvorcovia sľubujú poriadne temný príbeh, aby presvedčili aj neprajníkov, že tento seriál stojí za pokus a odpustenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #koronavírus #televízny reštart #2021