Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to bomba! Spoznajte najočakávanejšie slovenské seriály roka 2021

Vianoce sú tu už o pár dní a koniec roka 2020 tiež nie je už ďaleko. Zrejme sa všetci tešia, že už odchádza a mnohí dúfajú v lepšie časy. To platí aj pre televízie. Tie majú za sebou rovnako ako iní najťažšie chvíle vo svojej histórii. Nerezignovali však na veľkolepé plány v budúcom roku. Ten sa javí ako jeden z najlepších. Toto sú najočakávanejšie slovenské seriály, ktoré čoskoro uvidíte!

22.12.2020 07:00
slovania, červené pásky, najhorší týždeň môjho... Foto:
Rok 2021 bude mimoriadne bohatý na slovenské seriály.
debata (2)

1. Slovania – TV JOJ

Jednoznačnou jednotkou v tomto rebríčku sú Slovania, ktorí čakajú na svoju veľkolepú premiéru. Očakávania sú o to väčšie, keďže ide o najdrahší seriál v histórii, ale najmä tvorcovia sa pustili do historického diela, čo nemá u nás veľkú tradíciu. Navyše pôjde o mix fikcie, nadprirodzena a nebudú chýbať ani špičkové špeciálne efekty. Tento seriál môže navždy zmeniť vnímanie slovenských seriálov.

2. Červené pásky – TV Markíza

Na jar 2020 stihol seriál predstaviť len dve časti a potom prišla pandémia. Markíza seriál stiahla na reštart si musel počkať. Jeho čas však čoskoro príde. Avšak už odvysielané epizódy ukázali, že ide o niečo špeciálne, niečo, čo doteraz tu nebolo. Moderný a najmä dojemný seriál o mladých pacientoch s rôznymi diagnózami a rôznymi vyhliadkami na prežitie.

Touto upútavkou v marci 2020 uvádzala Červené pásky na obrazovky.

3. Ultimátum – TV JOJ

Jojka sa pustila do nakrúcania ďalšej chuťovky, ktorá opäť bude iná a vymyká sa štandardným šablónam, na ktoré si slovenskí diváci zvyknutí. Temná kriminálka sa dotkne aj politických špičiek, rôznych sprisahaní a komplotov.

4. Najhorší týždeň môjho života – TV Markíza

Jediná seriálová novinka Markízy pre rok 2021 a môže poriadne zamiešať kartami. Osemdielna komédia ukáže strastiplné príbehy mladej dvojice tesne pred ich svadbou. Mal by to byť najšťastnejší týždeň zamilovaných, lenže to bude presný opak.

5. Pán profesor – TV Markíza

Z tohto seriálu sa na jeseň tohto roka stal doslova fenomén, ktorý oslovil všetky vekové kategórie a sledovanosť sa vyšvihla na vysoké nadpriemery. Dobrou správou je, že v roku 2021 diváci uvidia druhú sériu, zlou správou je, že si budú na ňu musieť počkať. Zrejme až do septembra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #2020 #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #2021