Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový rok 2021: Tieto seriálové hity čaká nemilosrdný koniec

Nový rok je tu a televízny svet sa točí ďalej! Prestávka nehrozí. Fanúšikovia netrpezlivo čakajú na nové seriálové prírastky, z ktorých môžu byť hity, avšak budú sa musieť rozlúčiť z niekdajšími valcami. Mnohé z nich stratili divácku priazeň a tak televízie sa rozhodli ukončiť ich výrobu. Ešte predtým ich čaká záverečná séria, aby sa mohli patrične rozlúčiť s divákmi. Ktoré seriály čaká koniec v roku 2021? Mnohé z nich poznáte...

20.01.2021 07:00
supergirl, dead to me, money heist, Foto:
V roku 2021 to majú spočítané viaceré seriálové hity.
debata

1. Supergirl

Nad superhrdinami v seriáloch sa začína poriadne zmrákať. Kým pred rokom končil Arrow, v roku 2021 sa s divákmi rozlúčil Supergirl. Čaka ju posledná, šiesta séria.

2. Black Lightning

Televízia The CW po Supergirl uzavrie po štyroch rokoch aj tento superhrdinský seriál. Na ich miesto však čoskoro nastúpia úplne nový hrdinovia.

3. Dead to Me

Netflix v tomto roku, na veľké sklamanie fanúšikov, ukončí aj svoj skvelý komediálny hit Dead to Me (Smrť nás spojí). Koniec je plánovaný, diváci sa teda nemusia obávať.

4. Lost in Space

Netlix má asi rád číslo tri. Tretiu a záverečnú sériu doprial aj svojej rodinnej sci-fi dráme Stratení vo vesmíre. Robbinsonovci sa vrátia poslednýkrát, aby uzavreli svoju zbesilú vesmírnu púť.

5. Money Heist

Na sklamanie mnohých sa piatou sériou uzavrie v roku obrovský hit Netflixu. Výhodou je, že opäť, koniec je plánovaný, príbeh by mal mať dostatočnú bodku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #oseriáloch #2021