Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Skúste popri vianočnej klasike aj niečo iné! Tieto minisérie musíte vidieť

Televízie sa, tradične, predbiehajú v ponuke vianočných klasík, ktoré všetci milujú. Avšak, ak už omrzia, je tu aj alternatíva! Ak vás nebavia dlhé seriály, tento rok bol mimoriadne bohatý na kvalitné minisérie. Výhodou je, že potrénujete aj svoju angličtinu a uvidíte skvelé seriálové kúsky. Toto sú naše tipy pre vás!

25.12.2020 07:00
little fires everywhere, flight attendant, bly... Foto:
Vianoce sú ideálny čas dobehnúť seriálové resty!
debata

1. Little Fires Everywhere

Tomuto rebríčku kraľuje mimoriadne kvalitná miniséria Little Fires Everywhere. Skvelé obsadenie, skvelé herecké výkony, úžasný a dychberúci príbeh, ktorý vás vtiahne po prvých minútach a viac už nepustí. Osem častí nabitých emóciami, s ktorými zažijete veľký seriálový zážitok. Ak skúsite túto minisériu, neoľutujete!

2. Undoing (Mala si to vedieť)

Táto šesťdielna miniséria mala premiéru len pred dvoma mesiacmi na HBO. Prišla pomerne nenápadne, no stačí jedna časť a máte na krku malú závislosť. Niekedy stačí malý počet epizód, no skrýva sa v nich obrovský príbeh s neuveriteľnými zvratmi.

3. The Flight Attendant (Letuška)

Najnovší prírastok, ktorý sa na HBO objavil len v novembri a hneď zaujal. Bláznivý príbeh na pozadí chladnokrvnej vraždy a k tomu si treba pripočítať prítomnosť herečky Kaley Cuoco z Teórie veľkého tresku. Toto musíte vidieť!

4. The Haunting of Bly Manor

Kto sa chce trošku cez Vianoce báť, tak jasnou voľbou je preňho hororová minisérie z dielne Netflixu. Strašidelné anglické sídlo, zlomené osudy postáv a kruté rozuzlenie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #oseriáloch #Little Fires Everywhere #The Haunting of Bly Manor #seriál The Flight Attendant #Undoing