Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

November bude bombastický! Konečne sa vracajú obľúbené seriálové hity

Hoci v novembri americké televízie, štandardne, finišovali s vysielaním premiérových časti, tento rok je všetko inak. Pandémia nekompromisne zmenila fungovanie televízneho sveta. Až počas pokročilej jesene sa postupne darí vrátiť sa k normálu.

04.11.2020 07:00
greys anatomy, the good doctor, million little... Foto:
Čiastočný návrat do normálu. Počas neskorej jesene sa stihnú do vysielania vrátiť viaceré seriálové hity.
debata

Televízia ABC v novembri vráti, alebo už vrátila svoje najsledovanejšie drámy. V pondelok, 2. novembra sa vrátil Dobrý doktor a v polovici mesiaca ohlási návrat trio drám!

1. The Good Doctor – 4. séria

Dobrého doktora čaká v najnovšej sérii boj s pandémiou! Tvorcovia zahrnuli aktuálnu situácia aj do deja seriálu. Nikoho nečaká žiadna idylka!

2. Grey's Anatomy – 17. séria

Vo štvrtok, 12. novembra, sa po vynútenej pauze vráti neotrasiteľný hit súčasnoti – Klinika Grace. Divákov čaká, neuveriteľná, 17. séria a televízia už rokuje o ďalších. Podobne ako pri Dobrom doktorovi, tak aj lekári zo Seattlu budú bojovať s koronavírusom a popritom budú prežívať svoje osobné drámy.

3. Station 19 – 4. séria

Hasičský spin-off Kliniky Grace takisto hlási návrat 12. novembra. Spolu so starším seriálovým súrodencom počas najnovšej sezóny sa ešte viac prepojí. Diváci sa môžu teda tešiť na krížové účinkovanie postáv medzi seriálmi. Samozrejme, aj hasiči budú bojovať s pandémiou.

4. A Million Little Things – 3. séria

Obľúbená dráma sa vráti 19. novembra! Táto séria je o to viac očakávaná kvôli šokujúcemu koncu dvojky. Zomrie jeden z hlavných hrdinov alebo prežije zrážku s autom? A nielen to! Ďalšie epizódy budú plné emócií, dramatických zvratov a samozrejme lásky!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grey´s Anatomy #oseriáloch #The Good Doctor #Station 19 #A Million Little Things #koronavírus #televízny reštart