Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je niekto zvedavý na zombíkov? Nenažrané mŕtvoly sa vo veľkom štýle vracajú

Jeseň je v plnom prúde a televízie sa snažia ponúkať čoraz väčší počet premiér, aj napriek tomu, že mesiace nemohli kvôli koronakríze nakrúcať. Október a aj november bude zlomový pre americké televízie, ktoré začnú nabiehať na štandardný režim. To pre bežného diváka znamená návrat premiérových seriálov.

04.10.2020 07:00
walking dead, zombík, zombie, zombíci, Foto:
Október bude patrí zombíkov. Do konca roka divákov čaká poriadna nádielka.
debata

1. The Walking Dead – finále 10. série

Televízie AMC pojme začiatok októbra naozaj veľkolepo. Už v nedeľu 4. októbra odvysiela finále 10. série The Walking Dead s polročným meškaním. Po vypuknutí pandémie v USA nebolo možné dokončiť postprodukciu poslednej časti najnovšej série. Diváci sa ho dočkajú až teraz.

2. The Walking Dead: World Beyond – premiéra nového seriálu

Aby toho nebolo málo, hneď po finále pôvodného seriálu dostane priestor už tretí zombie seriál. Tentokrát sa diváci pozrú na prvú generáciu ľudí, pre ktorú je apokalyptický svet plný kráčajúcich mŕtvol normálnym stavom a nikdy nepoznali svet predtým.

3. Fear the Walking Dead – premiéra 6. série

Už 11. októbra sa po dlhšej pauze vráti na obrazovky aj prvý spin-off seriál. Pôvodne sa mal vysielať už počas leta, no pandémia skrížila plány všetkým. Televízia AMC túto jeseň predstaví prvú polovicu, teda osem častí. Druhá polovica sa dodatočne nakrúca.

Ako to bude ďalej so značkou The Walking Dead? Tretí seriál s podtitulom World Beyond je uzavretá miniséria obsahujúca dve sezóny po desať častí. Televízia AMC sa rozhodla k desiatej sérii The Walking Dead natočiť šesť bonusových epizód. Druhá polovica Fear the Walking Dead sa bude nakrúcať do konca tohto roka.

Kedy toto všetko diváci uvidia? Už budúci rok. Rok 2021 bude znova plný zombíkov. Navyše, na jeseň budúceho roka má byť pripravených ďalších 12 epizód finálovej, 11. série The Walking Dead, v roku 2022 sa pôvodný seriál rozlúči s divákmi zostávajúcou dvanástkou častí. V roku 2023 bude mať premiéru nový seriál zameraný na postavy Daryla a Carol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fear the Walking Dead #oseriáloch #The Walking Dead: World Beyond #koronavírus #televízny reštart