Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento seriál mal byť vatou, teraz hviezda Sexu v meste ide zachraňovať televíziu

Pandémia v USA paralyzovala televízny svet natoľko, že sa nemohla začať ani nová sezóna 2020/2021. Stanice preto musia improvizovať. Nemožnosť nakrúcať nové seriály a sezóny priniesla bezprecedentnú situáciu, ktorá v modernej histórii televízie ešte nenastala.

21.09.2020 07:00
filthy rich, kim cattrall, Foto:
Dračica zo Sexu v meste sa po rokoch vracia do sveta seriálov.
debata

Americké televízie, ktoré štandardne zásobujú zvyšok sveta svojou tvorbou museli teraz robiť to, čo iné televízie. Museli nakúpiť seriály napríklad z Kanady, aby vyplnili obrovské diery, ktoré vznikli. Očakáva sa, že naplno budú schopné stanice fungovať až od januára 2021. Zvyčajne sa produkcia začína v júni, teraz sa len veľmi pomaly začína počas septembra a aj to len vybrané tituly. Postupne sa počas jesene pridajú aj ostatné.

Niektorým televíziám zostali neuvedené seriály, ktoré chceli uviesť v lete, ako nutnú výplň. Sú to väčšinou počiny, ktorý na prvý pohľad stanica príliš neverí. Tento rok sa osud zahral poriadne krutú hru a dané seriály sa stali doslova zlatým vajcom. Napríklad televízia FOX využije novinka Filthy Rich ako pilier svojej jesennej ponuky, pritom bola primárne určená pre druhú koľaj. Veľkou výhodou je, že v novom seriáli účinkuje herečka Kim Cattrall z kultového Sexu v meste a tak FOX vytvoril bombastickú kampaň, ktorá má prilákať davy aspoň na nejakú premiéru.

Filthy Rich ukáže excentrickú miliardársku rodinu, ktorá vlastní mediálne impérium a užíva si peniaze plnými dúškami. Avšak pod nánosmi bohatstva sa skrývajú veľké rodinné problémy a drámy. Hlava rodiny má záľubu v mladých dievčatách, kým jeho žena mu výstrelky toleruje a žije si vlastným životom, rovnako ako ich potomkovia. Keď je potrebné, zahrajú idylku. Avšak tragická nehoda otca rozbije všetko.

Razom sa na scéne objavia tri nemanželské deti, ktoré si prídu po obrovské dedičstvo a vzťahovo rozbitá rodina sa naozaj bude musieť spojiť, aby si uchránili miliardy pred prichádzajúcimi parazitmi, ktorých sa budú chcieť expresne zbaviť. Nový seriál štartuje v pondelok, 21. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Cattrall #oseriáloch #koronavírus #televízny reštart #Filthy Rich