Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stačí jedna tabletka na šťastie? Nový utopický seriál je poriadne provokatívny

K divákom prichádza nová streamovacia televízia, ktorá okrem množstva už nakrútených filmov a seriálov ponúkne nový atraktívny pôvodný obsah. Je v tom jediný háčik, že službu Peacock budú mať, nateraz, k dispozícii len americkí diváci. Nový hráč patrí pod televíziu NBC, ktorá je súčasťou gigantu Universal.

15.07.2020 07:00
brave new world, Foto:
Lákadlom pre divákov môže byť herecké obsadenie seriálu Brave New World.
debata

Vlajkovou loďou je poriadne provokatívna novinka s názvom Brave New World, ktorá ukáže utopickú budúcnosť. V nej sú boháči „skrytí“ v umelo vybudovanom svete, kde je všetko ideálne a krásne. Teda iba navonok. Spoločnosť sa vzdala bohatstva, peňazí, súkromia, vlastných dejín a najmä monogamie. Nastolila mier a stabilitu. Každý je totiž duchom úplne slobodný, nerieši podružnosti konzumu, ktoré takmer zničili celú planétu.

Zdanlivo ideálnu hierarchiu naruší príchod cudzinca a celá skladačka sa začne pomaly, ale iste rozsypávať, s čím sa nebudú chcieť zmieriť miestne elity. Ukáže sa, že mier a stabilita nie je razom taká aktuálna.

Brave New World sa nestáva hlavným ťahúňom štartu novej streamovacej platformy náhodou. Seriál je nabitý zvučnými hereckými menami, ktoré majú prilákať potenciálnych divákov. Po dlhej odmlke sa k divákom vráti herečka Demi Moore. Sekundovať jej bude Alden Ehrenreich, ktorý sa nedávno predstavil ako mladý Han Solo v Star Wars filme. Seriálových fanúšikov poteší prítomnosť Josepha Morgana z The Originals, kde stvárňoval pôvodného upíra Klausa Mikaelsona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #Alden Ehrenreich #oseriáloch #seriál Brave New World #Peacock