Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix potichu pripravil zaručený seriálový hit! Bude to nová Hra o tróny?

Streamovací gigant z nedávnej koronakrízy poriadne vyťažil. Vďaka produkcii, ktorá pracuje s veľkým časovým náskokom prináša stále nové filmy a seriály a diváci to oceňujú, počet predplatiteľov stúpa. Ďalším dôvodom, prečo si zaobstarať Netflix je seriál Cursed, ktorý je považovaný za seriálovú udalosť tohto leta.

17.07.2020 07:00
cursed, seriál cursed, katherine langford, Foto:
Seriál Cursed si môže uchmatnúť titul seriálovej udalosti tohto leta.
debata

Lákadiel na nový seriál Cursed je viacero. Vizuálne pôjde o prvotriednu kvalitu. Hlavnú úlohu stvárňuje herečka Katherine Langford, ktorá uchvátila v seriáli 13 Reasons Why ako Hannah Bakerová. Netflix si svojich hercov len tak ľahko nepustí ku konkurencii. Langford dostala opäť veľkú šancu zažiariť.

Príbehu Cursed ukáže odveký súboj medzi svetom smrteľníkom a mágie, keď sa ľudia boja tých s mocou, aby ich nepodrobili. Preto jedinou šancou je mágiu zo sveta vyplieniť. Všetko sa odohráva v časoch kráľa Artuša, Merlina a legendy o meči Excalibur. Práve tento meč môže rozhodnúť, kto zvíťazí.

Problém však nastane, keď si meč nevyberie kráľa, ale kráľovnú. Bude ňou práve Nimue (Langford), zástupkyňa magických bytostí, ktorá mala meč chrániť vlastným telom a životom. Excalibur pri nej ožíva a dáva jej obrovskú moc, aby ukončila boj, pri ktorom zomierajú nevinní.

Cursed má ambíciu byť novým hitom Netflixu v čase, keď jeho najväčšie hity ako Zaklínač, Stranger Things alebo Chilling Adventures of Sabrina pripravujú svoje nové série. Navyše sa v mnohom podobá na skončenú Hru o tróny, čo by ešte viac mohlo prilákať divákov, pretože tí stále volajú po nejakom podobnom seriáli. Novinku s desiatimi epizódami Netflix sprístupní už v piatok, 17. júla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #seriál Cursed #Katherine Langford