Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desivá utópia, smiešna romantika, ale aj politika! Toto sú naše júlové seriálové tipy...

V televíziách už zúri plnohodnotná letná uhorková sezóna, to však neznamená, že diváci bažiaci po atraktívnom programe by mali hádzať flintu do žita. Aj počas júla sú tu skvelé seriály, ktoré ak si pozriete, rozhodne neoľutujete.

16.07.2020 07:00
the politician, Foto:
Seriál The Politician má za sebou druhú sériu a je opäť skvelá!
debata

1. Love Life (HBO/HBO GO)

Leto je aj obdobie horúcich lások, flirtov a zábavy. Kto si chce po večeroch naozaj veľmi príjemne oddýchnuť, vyložiť si nohy, dať si drink, tak seriál Love Life s Annou Kendrick, z produkcie novej streamovacej platformy HBO Max je totálny zásah do čierneho. Desaťdielna prvá séria ponúka vtipný, ale aj trpký pohľad na mladú Darcy, ktorá hľadá toho pravého. Popritom stretne veľa omylov, spraví veľa chýb, ale na konci putovanie môže stretnúť svojho osudového muža.

2. Brave New World (Peacock)

V USA ďalšia streamovacia televízia, tentokrát si ju založila televízia NBC, ktorá patrí pod koncern Universal. Nová onlina služba Peacock teda od svojho začiatku dostane veľkorysú knižnicu seriálov a filmov z produkcie tohto štúdia. Ako inak nemôže chýbať ani pôvodný obsah. Vlajkovou loďou štartujúcej platformy je utopická dráma Brave New World s naozaj hviezdnym obsadením. Stačí spomenúť Demi Moore, Josepha Morgansa alebo Aldena Eldenreicha.

3. The Politician (Netflix)

Od piatku 19. júna streamovací gigant sprístupnil druhú sériu bizarnej dramatickej komédie The Politician o prehnane ambicióznom a citovo nevyrovnanom Paytonovi, ktorého celoživotný sen je byť prezidentom USA. A urobí všetko preto, aby svoj sen uskutočnil. A keď sa povie, že spraví všetko, tak to znamená naozaj všetko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO Go #oseriáloch #The Politician #seriál Love Life #seriál Brave New World #Peacock