Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnete dýchať! Čaká vás nervy drásajúci začiatok hitu, na ktorý ste dlho čakali

Televízia JOJ vo štvrtok, 2. júla o 20:35, uvedie, v slovenskej premiére, 3. sériu akčného hitu 911 a exkluzívne slovenských divákov zdraví jedna z jeho hviezd! Video v článku!

29.06.2020 09:00
seriál 911, 911, Foto:
Začiatok tretej série prinesie obrovskú prírodnú katastrofu. Nie každý bude mať to šťastie a prežije ju.
debata

Oplatilo sa rok čakať na novú sériu! Tretia séria obľúbenej 911 sa začne nadupaným príbehom, ktorý sa zaradil medzi tie najlepšie epizódy vôbec. Slováci, ktorí sú fanúšikmi tohto akčného hitu môžu čakať tie najväčšie prekvapenie a zvraty a najmä napínavý, nervy drásajúci a emočne nabitý začiatok série. A to nebude všetko!

Tvorcovia seriálu poňali tretiu sériu naozaj veľkolepo. Veľké veci čakajú nielen osobné životy postáv, ale čakajú ich výjazdy, pri ktorých bude tuhnúť krv v žilách. Televízia FOX je so seriálom natoľko spokojná, že túto jar sa predstavil aj prvý spin-off seriál s názvom 911: Lone Star, ktorý sa čoskoro predstaví aj u nás. Rovnako ako pôvodný seriál zabodoval a dočkal sa obnovenia na druhú sériu. 911 má istú štvrtú sériu, avšak koronakríza v USA posunula začiatok nakrúcania, aj samotnej premiéry.

Herec Oliver Stark alias Buck pred štartom... Foto: FOX
seriál 911, 911, Herec Oliver Stark alias Buck pred štartom tretej série pozdravil divákov u nás.

Aktuálne sa očakáva, že si diváci budú musieť na nové série počkať až do začiatku budúceho roka. Slovenských divákov však toto leto čaká premiéra tretej série, ktorá sa bude vysielať až dvakrát do týždňa, vždy v utorok a štvrtok. Ešte stále najnovšia, 18-dielna séria, tak vydrží v programe celé leto. Jojka so seriálom zožala u nás veľký úspech. Prvá séria vysielala v druhom večernom pásme, diváci si ju však našli a rýchlo si pýtali lepší čas. Televízia im vyhovela. Druhú sériu vysielala počas minulého leta a výkonom sa 911 zaradila medzi hity leta.

Nie je prekvapením, že najnovšia tretia séria sa stala pilierom leta na Jojke. Pri tejto príležitosti sa televízií podarilo naozaj husársky a poriadne exkluzívny kúsok. Slovákov pozdravil herec Oliver Stark (Buck) a láka ich na sledovanie novej série! Pozrite si priložené video, ktoré poteší každého skalného fanúšika.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál 9-1-1