Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Trikrát hurá, júl bude nadupaný! Prichádza seriálová udalosť tohto leta

Televízie po ničivej jari poznačenej pandémiou prechádzajú na letné oddychové štruktúry. To však neplatí o streamovacích platformách, ktoré zachránia tých, ktorí si radi večer niečo pustia.

01.07.2020 07:00
cursed, seriál cursed, katherine langford, Foto:
Herečka Katherine Langford sa na Netflix vracia s vlastným seriálom Cursed.
debata

1. Cursed – premiéra nového seriálu (Netflix)

Najväčší streamovací hráč nelení ani počas leta. Vďakabohu za to! Tým, že nakrúca svoje seriály s veľkým časovým predstihom, pandémia a pozastavené nakrúcanie sa ho úplne nedotkne a divákov nečakajú veľké výpadky ako pri štandardných televíziách. Absolútnou udalosťou júla a možno aj tohto roka je príchod seriálu Cursed (Prekliata). Netflix angažoval obľúbenú herečku Katherine Langford z hitu 13 Reasons Why do nového seriálu. Tentokrát sa diváci môžu tešiť na drámu plnú mágie! Nový seriál sa predstaví 17. júla a nikto nečaká, že to bude prepadák.

2. The Umbrella Academy – 2. séria (Netflix)

Posledný júlový deň poteší všetkých, ktorí podľahli minuloročnému hitu. The Umbrella Academy sa vracia s druhou sériou a skalní diváci sa môžu opäť tešiť na obľúbené a trošku nenormálne postavičky (anti)hrdinov.

3. Absentia – 3. séria (Amazon)

Všetci fanúšikovia seriálu Vtierka Castle a herečky Stany Katic majú dôvod na radosť. Už 17. júla bude mať premiéru tretia séria psychologickej drámy Absentia. Pôvodne mal byť seriál jednorázovou minisériou, avšak kvalitný príbeh si vyslúžil nové série a Katic hviezdi v tomto temnom seriáli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Absentia #koronavírus #seriál Cursed #The Umbrella Academy