Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nával skvelých seriálov! Po chudobnej jari musíte vidieť túto poriadnu nádielku

Blýska sa na lepšie časy? Po katastrofálnej jari, keď televízie po celom svete rozdrvila pandémia a museli stiahnuť premiér prichádza leto a s ním novinky! Jún bude naozaj kvalitný, je to predzvesť nabitej jesene, keď televízie chystajú reštart vysielania. Vyzerá to, že áno.

01.06.2020 07:00
13 reasons why, love victor, fuller house, Foto:
Začiatok leta bude poriadne nabitý seriálmi!
debata

1. 13 Reasons Why – 4. a finálová séria

Netflix už 5. júna uvedie 10-dielnu štvrtú sériu, ktorá uzavrie príbeh tínedžerov a ich prepletených životov, ktoré spájajú naozaj temné tajomstvá. Dobehnú všetkých ich činy, klamstvá, vražda? Pôvodne 13 Reasons Why malo mať len jednu sériu, obrovský úspech a zároveň kontroverzný obsah prinútil Netflix zmeniť názor.

2. Love, Victor – premiéra seriálu

Streamovacia služba Hulu uvedie seriálovú variáciu niekdajšieho filmového hitu Love, Simon (S láskou Simon), ktorý sa stal medzi mladšími divákmi doslova kultom. Film rozpovedal príbeh Simona, ktorý chtiac-nechtiac bude musieť ísť s pravdou von a priznať homosexuálnu orientáciu. Snímka zožala obrovský úspech pre citlivé spracovanie celej témy a inšpirovala mnohých. Seriál pôjde po rovnakej linke a predstaví Victora. Nový seriál má premiéru 19. júna.

3. Fuller House – 5. a finálová séria

Už 2. júna sa fanúšikovia legendárneho sitkomu budú musieť s ním rozlúčiť po druhýkrát. Nová verzia Plného domu povie svoje posledné príbehy prostredníctvom druhej polovice piatej série a vyzerá to tak, že ďalšiu generáciu Tannerovcov čaká happyend!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #13 Reasons Why #oseriáloch #Fuller House #koronavírus