Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok mája v televíziách: Reprízová mizéria sa začína prehlbovať...

Posledný jarný mesiac sa začína. Máj však pre televíznych divákov neprinesie dobré správy. Kto si myslel, že koronakríza na obrazovkách poľaví, tak sa mýli. A všetko nasvedčuje tomu, že Slovákov čakajú riadne suchoty ešte niekoľko mesiacov.

03.05.2020 07:00
debata (1)

Koncom apríla navyše televízia JOJ uzavrela vysielanie jarnej novinky Jenny, týždeň pred ňou sa nútene musel s divákmi rozlúčiť Nový život. Premiér na obrazovkách je a bude ešte menej. Nádej na zlepšenie však neprichádza. Už teraz sa dá tušiť, že televízie nestihnú reštartovať svoje programy túto jar, bezpečnostné opatrenia stále trvajú a s blížiacim sa letom sa nedá očakávať, že by sa objavili termín. Najreálnejší termín sa preto javí september ako štart úplne novej televíznej sezóny.

V najbližších dňoch a hodinách premiéry zastupuje len Superstar, ktorej tradične patria nedeľné večery. Supervýber sa prehupne do svojej druhej polovice. V premiére sa vysielajú aj turecké seriály, ktoré iste potešia nežnejšiu časť publika. Avšak ostatné dni sa diváci môžu „tešiť“ na reprízy Hornej Dolnej, Chart Show, Sestričiek na Markíze. Na Jojke v pondelok sa vysielajú premiéry Inkognita, ktoré sa striedajú so starými časťami. Potom sú tu reprízy zábavnej šou Nikto nie je dokonalý, Nový život nahradil Hotel. Netreba zabúdať ani na glosátorov z relácie Sedem, ktorí prinášajú premiérovú zábavu.

V piatok bude mať na Markíza premiéry skvelý vojnový film Dunkirk.

Pozrite si televíznu ponuku na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus