Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna kríza pokračuje! Čo (ne)uvidíte na konci apríla a začiatku mája?

Blížiaci sa koniec apríla prinesie so sebou koniec jednej jarnej novinky, pokračovanie veľkej šou a nástup ďalších repríz. Televízna koronakríza pokračuje aj naďalej.

26.04.2020 07:00
superstar, jenny, inkognito, puškárová, Foto:
Už tak obmedzená televízna ponuka sa v máji ešte viac scvrkne...
debata (2)

Markíze sa darí „naťahovať“ vysielanie Superstar, z ktorej sa stal jej obrovský jarný hit a sledovanosť je najlepšia za uplynulé tri ročníky. Je teda jasné, že s týmto formátom sa budú Slováci stretávať aj naďalej. Schválenie ďalšej série je teda iba formalita. Vzhľadom na dvojročné rozostupy medzi sezónami, na jar 2022 tu bude zas.

Ešte predtým sa však Markíza s Novou musia vysporiadať, ako dokončiť aktuálny ročník. Začína však svitať nádej, že to bude tesnotka, ale predsalen sa podarí zrealizovať aj veľké finálové kolá, keďže produkcia sa realizuje v Čechách a vláda urýchlila uvoľňovanie reštriktívnych opatrení.

V stredu Jojka ukončí vysielanie jarnej novinky Jenny, v programe je naplánovaná desiata epizóda. Jenny ako jeden z mála seriálov sa vysielal bez obmedzení. Nahradia ho však reprízy komediálneho seriálu Hotel. V týždni sa diváci „môžu tešiť“ aj pondelkovú reprízu Inkognita, pričom vo štvrtok ich čaká premiérová časť. Nebudú chýbať ani reprízové Sestričky, Chart Show, ale špeciálne diskusné relácie o koronavíruse. Ženskú časť publika iste potešia premiérové epizódy tureckých seriálov. Pozrite si video ponuku na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #koronakríza