Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hlavu hore! Toto sú aprílové seriálové chuťovky, ktoré vás potešia

Konečne nejaké dobré správy! Doteraz televízie skôr hovorili o škrtoch vo vysielaní kvôli koronavírusu, apríl prinesie však niekoľko premiér! A niektoré sú poriadne zaujímavé! Máme pre vás zopár seriálových tipov na apríl.

18.04.2020 07:00
killing eve, na muške, sandra oh, jodie comer, Foto:
Jednoznačným aprílovým highlightom je tretia séria hitu Killing Eve (Na muške).
debata

1. Killing Eve (Na muške)

Po ročnej pauze prichádza dlhoočakávaná tretia séria jednej z najlepších kriminálok súčasnosti. Čakanie na novú osmičku epizód bolo o zložitejšie, keď dvojka sa skončila obrovským cliffangerom a nechala divákov v napätí, či Eve Polastri (Sandra Oh) prežije svoje ťažké zranenia. Môžte byť pokojní, prežije! Nová sezóna hry na mačku a myš štartuje 26. apríla a bude to opäť epické. A skvelou správou je, že štvrtá séria je istá. Slovenskí diváci uvidia nové časti s českými titulkami len pár hodín po odvysielaní, len na HBO GO.

2. The Last Kingdom

Netflix už 26. apríla predstaví nedočkavým divákov štvrtú sériu svojho hitu. Tvorcovia sľubujú epickú sezónu. Za všetko hovorí trailer.

3. The Baker and the Beauty

Televízia ABC chce na jar ponúknuť divákom poriadnu romantiku a trošku gýču. Novinka ukáže život obyčajnej rodiny, ktorej do životov vstúpi herecká superhviezda a obráti všetko naruby. Teda najmä hlavnému predstaviteľovi, ktorý sa do nej zamiluje. Seriál štartuje 13. apríla.

4. BONUS: Westworld

Netreba zabúdať na tretiu sériu Westworldu na HBO, ktorá odštartovala síce v polovici marca, avšak treba povedať, že najnovšie pokračovanie nemá chybu! Podarilo sa nemožné a reštart naozaj zabral!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Westworld #oseriáloch #Killing Eve