Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nuda vás nemusí naháňať! Tieto seriálové minisérie vás naplno pohltia...

Pre mnohých je povinný pobyt doma úplne novou situáciou. Ľudia sú zvyknutí na voľný pohyb, avšak koronavírus zmenil všetko. Každopádne je dôležité dodržiavať všetky bezpečnostné a hygienické pokyny a zostať doma. To je ideálny čas pozrieť si dobrý seriál. Nie každý holduje viacerým sezónam a košatému, prepletenému deju. Pre nich je tu alternatíve v podobe minisérií.

22.03.2020 07:00
debata (3)

1. Černobyľ

Pre tých, ktorí ešte nestihli podľahnúť minuloročnému hitu z dielne HBO je práve teraz ten ideálny čas to napraviť. Päťdielna dychberúca miniséria je zárukou prvotriedneho zážitku.

2. Tell me a Story (Nerozprávky)

Zabudnite na tradičné rozprávky! Na HBO GO nájdete ich poriadne prekrútenú verziu plnú násilia, krvi a psychopatov. K dispozícii sú dve série po 10 častí, pričom každá sezóna má svoj vlastný príbeh a inšpiráciu rôznymi rozprávkami.

3. Big Little Lies (Veľké malé klamstvá)

Herecký koncert! Inak sa nedá táto dvojsezónna miniséria označiť. Reese Witherspoon, Nicole Kidman alebo Meryl Streep. Viac netreba ani hovoriť. Ponorte sa do príbehu bohatých paničiek, ktoré spája vražedné tajomstvo…Neoľu­tujete!

4. Unbelievable

Netflix touto minisériou zaujal rekordné milióny divákov. Desivý príbeh o znásilneniach nevinných dievčat, nakrútený podľa skutočných udalostí, vás pohltí epickými hereckými výkonmi a príbehom, ktorý vám vyrazí dych.

5. Watchmen

HBO sa podarilo nemožné a zresuscitovať Watchmenov. Film pred rokmi sklamal, seriál naopak nadchol. Len škoda, že išlo o jednorázovú minisériu a tvorcovia pokračovanie odmietli, hoci sa o ňom istý čas špekulovalo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Černobyľ #Big Little Lies #oseriáloch #Tell Me a Story #Watchmen #Unbelievable #koronavírus