Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stihnete pozerať?! Najbližšie dni televízie chystajú "nadupanú" ponuku programov

Prvý jarný mesiac štartuje a spolu s ním aj premiérová ponuka slovenských televízií, ktoré majú v zálohe kopec relácií. Tie zaberú celý týždeň! Čo si vyberiete?

01.03.2020 07:00
debata
Jar sa začína aj v televíziách a bude to... Foto: TV Markíza/TV JOJ
superstar, jenny, červené pásky, Jar sa začína aj v televíziách a bude to poriadne bohatá na programy.

Napríklad už v nedeľu večer pokračuje na Markíze Superstar, na Jednotke je pripravená ďalšia premiérová epizóda Hniezda. Na Jojke štartuje nový seriál Jenny nasledovaný reláciou V siedmom nebi. Nový pracovný týždeň sa začne naozaj veľkolepo. Samozrejme, každý podvečer na Markíze sú pripravení Oteckovia.

Na Markízu po troch mesiacoch vracajú Susedia s ôsmou sériou. Hneď po nich bude mať premiéru nový slovenský seriál Pán profesor. Proti týmto programom bude stáť Inkognito na Jojke. Od utorka do štvrtka hlavný vysielací čas patrí Novému životu, pričom v stredu sa k nemu pridá aj novinka Jenny. Markíza spustí dlhoočakávanú novinku Červené pásky. V stredu sa zabavíte aj s Chart Show.

Vo štvrtok sa vracia ďalšia komediálna stálica – Horná Dolná a so svojou dvanástou sériou. Záver pracovaného týždňa patrí na Jojke seriálu Bola raz jedna škola. Markíza tradične ponúkne Dobre vedieť! a na RTVS pokračuje kvíz šou Čo ja viem. Pozrite si televíznu video ponuku na najbližšie dni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza