Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ani vo februári sa nebudete nudiť! Tieto seriály stoja za vašu pozornosť...

Druhý mesiac v roku býva síce kratší ako tie ostatné, to však neznamená, že bude ochudobnený o dávku seriálov. Televízie tradične prinesú zaujímavé premiéry.

03.02.2020 07:00
debata

1. Locke & Key

Jednoznačne najväčšou seriálovou udalosťou vo februári je štart úplne nového seriálu, z ktorého sa môže stať fenomén. Ako inak má v ňom prsty Netlfix, ktorý sa rozhodol adaptovať rovnomennú knižnú sériu. Paradoxne nová hororová miniséria je rodinne zameraná, takže postraší aj menších divákov. Každý kľúč otvára iné dvere! A za nimi sa skrýva vždy väčšie zlo! Veľká premiéra novinky je naplánovaná na 7. februára.

2. The Walking Dead

Televízia AMC už 23. februára vráti do vysielania svoj stále najsledovanejší seriál – The Walking Dead s druhou polovicou desiatej série. Sledovanosť je síce už na zlomku ako sa starých zlatých čias, avšak zombíci sa nikam nechystajú a tento rok sa budú vysielať nepretržite! Najkrvavejší stret medzi preživšími a Našepkávačmi je nezvratná! Tvorcovia sľubujú bombastický zbytok série a opäť veľké obete.

3. Bola raz jedna škola

Do boja o slovenského diváka ešte viac zasiahne televízia JOJ, keď 14. februára predstaví divákom svoju novinku – rodinný komediálny seriál Bola raz jedna škola. Pôjde o 10-dielnu minisériu, ktorá ukáže život na netradičnej základnej škole. Rodičia, učitelia, deti a ich bláznivé príbehy. Bola raz jedna škola tak rozšíri ponuku slovenských seriálov ako sú Oteckovia, Nový život alebo Hniezdo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #THE WALKING DEAD #oseriáloch #seriál Bola raz jedna škola #Locke & Key