Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na začiatku roka seriálové suchoty? Zabudnite! Prichádzajú tieto hity...

Ani január sa nenechá zahanbiť. Televízie rozhodne sa nechystajú na zimný spánok! Prichádzajú nové séria hitov, ale aj zaujímavé novinky.

10.01.2020 07:00
manifest, Foto:
Druhá séria Manifestu sa predstaví už 6. januára, očakávania nie sú veľké.
debata

1. Manifest – 2. séria

Najsledovanejšia novinka jesene 2018 zo začiatku prekvapila príbehom. Ten však veľmi rýchlo zadrhol a sledovanosť išla strmhlav dole. Už to vyzeralo, že z hitu sa expresne stane prepadák. Televízia NBC to riskla so seriálom. Avšak dala ho na vedľajšiu koľaj. Druhá séria neštartovala na jeseň 2019, teda počas hlavnej sezóny. Príbeh má veľký potenciál, ale ak sa tvorcovia nepoučili zo svojich chýb, koniec Manifest už neminie. Druhá séria štartuje 6. januára.

2. Star Trek: Picard – 1. séria

Jeden z najočakávanejších seriálov posledných mesiacov. Patrick Stewart sa po desiatkach rokov vracia k ikonickej úlohe kapitána Picarda. Nový seriál však má úplne iný vizuál, vyznenie a zrejme pôjde o poriadnu drámu a sci-fi fanúšikovia sa nevedia dočkať rovnako ako my! Prvá séria sa začína 23. januára.

3. Zoey's Extra­ordinary Playlist – premiéra nového seriálu

Od utorka 7. januára dostane priestor aj novinka z produkcie NBC. Pozornosť si zaslúži hlavne účasťou herečky Lauren Graham z Gilmoriek. Pointa príbehu ukazuje mladú ženu, ktorá po nehode vidí respektíve počuje myšlienky svojho okolia. Problémom, že ich počuje ako spev a je to poriadne otravné.

4. 911 Lone Star – premiéra nového seriálu

Slováci dobre poznajú akčný seriál 911. V USA má veľký úspech, preto nie je prekvapením, že televízia FOX chce tento svet rozšíriť o ďalší tím. Tentokrát sa diváci presunú do Texasu. A vyzerá to tak, že aj tento spin-off uspeje. V hlavnej úlohe Rob Lowe a Liv Tyler.

5. Sex Education – 2. séria

Pozadu v januári nezostane ani Netflix. Od 17. januára sprístupní druhú sériu britského hitu Sex Education. Komediálny seriál o problémoch násťročných a ich rodičov sa stal jeden z najsledovanejších titulov na Netflixe. Nové príbehy iste tento úspech zopakujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Manifest #Sex Education #Star Trek: Picard #Zoey´s Extraordinary Playlist