Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tretia, štvrtá, piata séria? Toto sú seriály, ktoré nikdy neomrzia a dobre ich poznáte

Niektoré seriály stroskotajú ešte v rámci prvej série. Iné však majú to šťastie, že nielen zaujmú fanúšikov na začiatku, ale udržia si pozornosť aj počas ďalších rokov, keď tvorcovia sa nedržia späť a prinášajú stále nové pútavé príbehy. Toto sú seriály, pri ktorých nuda nehrozí.

05.08.2020 07:00
debata

1. The Handmaid's Tale (Príbeh služobníčky – 3. séria HBO)

Streamovacia spoločnosť Hulu aktuálne pripravuje štvrtú sériu, avšak aj tá tretia sa nenechala zahanbiť. A videli ju aj Slováci, vďaka HBO. Srdcervúci príbeh žien uväznených v náboženskom terore rok čo rok prináša šialené zápletky, pri ktorých sa jednoducho nedýcha.

2. The Resident (Doktori – 3. séria FOX)

Tento rok sa konečne tento seriál dostal aj na Slovensko, v USA sa aktuálne vysiela tretia séria a neprestáva nudiť. The Resident v plnej paráde ukazuje chorý americký zdravotnícky systém, ktorý zarába na ľudskom nešťastí a zdraví. V prvom rade ide o zisk, nie o ľudský život.

3. Grey's Anatomy (Klinika Grace – 16. séria ABC)

Je neuveriteľné, čo táto lekárska dráma predvádza. Vo vysielaní je neuveriteľných šestnásť rokov a istý má aj sedemnásty a zrejme ani tam sa to neskončí. Celý svet miluje príbeh Meredith Greyovej a jej priateľov a kolegov a sledovanosť je stále nadpriemerná. Ak by raz televízia oznámila záver, tak by to bola priam nepredstaviteľná situácia. Títo lekári sú už súčasťou rodiny!

4. The Good Doctor (Dobrý doktor – 3. séria ABC)

Doktor Shaun Murphy opantal aj Slovákov a v roku 2020 by sa mali dočkať premiéry druhej a tretej série aj u nás. Dojemný príbeh o autistickom lekárovi počas tretieho roku vysielania ukazuje jeho boj s nájdením lásky a búra ďalšie tabu, o ktorom sa nehovorí. Dobrý doktor bude ordinovať ešte niekoľko sezón, k obrazovkám, len v USA, si sadajú milíóny!

5. This is Us (4. séria – NBC)

Rodinná dráma o rozvetvenom klane Pearsonovcov neprestáva dojímať aj počas štvrého roku vysielania. Dokonca aktuálna séria je omnoho lepšia ako jej predchodkyňa a príbeh opäť chytil ten správny nádych. Jeden by si myslel, že to s komplikovaným a prepleteným príbehom pôjde dole z kopca. Nie je to tak! Už teraz má istú piatu a rovno aj šiestu sériu.

6. Tiesňová linka 911 (9–1–1 3. séria – FOX)

Tento seriál dobre poznajú a milujú aj slovenskí diváci vďaka televízii JOJ. Akčný seriál o záchranároch každou sériou prichádza s vyhrotenejšími príbehmi, osobnými linkami a diváci ich proste milujú. Dokonca v januári odštartoval nový spin-off seriál. Oba seriály sa toto leto vysielajú na Jojke!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #This is Us #Príbeh služobníčky #oseriáloch #The Good Doctor #The Resident #seriál 9-1-1