Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce sú ideálne na seriálový maratón! Tieto jednoducho musíte vidieť...

Konečne nastal ten magický čas, keď po celom roku plnom povinností môžme dať nohu z plynu dole a nastaviť sa do oddychového módu. K tomu nesmú chýbať seriály! Vyložte si nohy a spravte si seriálový maratón a dobehnite to, čo ste cez rok nestihli. Ponuka je viac ako bohatá.

24.12.2019 07:00
debata (1)

1. Hra o tróny – 8. séria

Záver krvavej ságy si treba zopakovať! Bez ohľadu na to, aké emócie medzi fanúšikmi vyvolal. Šestka extra dlhých častí prináša vizuálne divadlo, draky sú neprekonateľné a aspoň sa skráti čas, kým sa objavia nové informácie o novom chystanom dračom spin-offe.

2. The Morning Show – 1. séria

Nová televízia Apple TV+ naozaj prekvapila. Jej vlajková loď The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon priniesla úžasný pohľad do televízneho zákulisia, ktorý – možno – ukazuje kruté reálie sveta, keď sa vypnú kamery.

3. The Crown – 3. séria

Netflix 17. novembra po takmer dvoch rokoch čakania konečne sprístupnil tretiu sériu spektakulúrnej drámy The Crown o živote Alžbety II. Nová séria bola o to očakávanejšia, že sa komplet vymenilo obsadenie. Výsledok bol opäť dokonalý. Tento seriál jednoducho je povinnou jazdou!

4. Watchmen – 1. séria

HBO sa podaril husársky kúsok, keď vdýchlo nový život komiksovej adaptácii, ktorá pred rokmi pohorela na strieborných plátnach. Watchmeni sú späť a sú ideálnym spoločníkom na seriálový maratón.

5. The Mandalorian – 1. séria

Do súboja o diváka v polovici novembra vstúpil aj gigant Disney so svojou vlastnou streamovacou televíziou Disney+. K fanúšikom sa dostal prvý hraný Star Wars seriál The Mandalorian, ktorý spôsobil doslova ošiaľ! Kto by nemiloval Baby Yodu?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #The Crown #Game of Thrones #The Morning Show #Watchmen #The Mandalorian