Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bombastické Vianoce s Netflixom! Tieto seriály vám spríjemnia sviatky a sú to hity

Najväčší streamovací hráč na trhu nenechal nič na náhodu a na najkrajšie sviatky roka si pripravil poriadne bohatú ponuku pre seriálových fanúšikov. Okrem tradičných vianočných filmov poteší návratom obľúbených hitov.

24.12.2019 07:00
debata

1. Zaklínač – 1. séria

Pár dní pred Vianocami Netflix zhypnotizoval každého diváka príchodom svojej novej vlajkovej seriálovej lode. Zaklínač s prvou osmičkou epizód a Henrym Cavillom v hlavnej úlohe je absolútnou trefou do čierneho a pre mnohých je tento seriál ešte lepší ako skončená Hra o tróny.

2. Stratení vo vesmíre (Lost in Space) – 2. séria

Robbinsonovci sú späť, hoci to trochu dlhšie trvalo. Prvá séria vizuálne pútavej vesmírnej drámy sa objavila na jar 2018 a bolo sa načo pozerať. Netflix konečne dokázal prelomiť prekliatie tejto série a podarilo sa zrealizovať kvalitné dielo o rodine, ktorá sa stratí v ďalekom vesmíre, kde im hrozí veľké nebezpečenstvo. Druhá séria má premiéru práve na Štedrý deň.

3. You – 2. séria

Síce Vianoce sú symbolom pokoja a mieru a dalo by sa čakať, že fanúšikovia dostanú aj utešený seriál, tak Netflix opäť dokázal opak. Na druhý sviatok vianočný vráti do vysielania obrovský, ktorý pred časom opantal milióny fanúšikov. You je o psychopatovi, ktorý sa zameriava na ženy. Bezhranične ich miluje, stalkuje a nie každá má to šťastie, že vášnivú lásku prežije. Teraz je tento nadupaný seriál späť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Lost in Space #You #The Witcher