Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Október je plný seriálových návratov a noviniek! Toto si nenechajte ujsť...

Dlhé večery sa nezadržateľne blížia a televízie to dobre vedia! Pre svojich divákov si prichystali mnoho lákadiel, ktoré vyplnia ich voľný čas. Necháte sa zlákať?

08.10.2019 07:00
insatiable, Foto:
Diabolská Patty je späť s druhou sériou hitu Insatiable. Jej pomsta za staré časy plné šikany sa ešte nekončí...
debata

1. Arrow

Finálna ôsma séria štartuje 15. októbra a bude obsahovať už len desať epizód, namiesto tradičných 22. Svoj posledný príbeh povie v januári 2020 a dá sa očakávať, že tento seriál nebude mať žiadny happyend.

2. Katarína Veľká

Bola najmocnejšou a najslávnejšou ruskou panovníčkou. O Kataríne Veľkej vzniklo nespočet filmov a seriálov rôznej kvality. O najnovšie spracovanie sa postaralo HBO a do hlavnej úlohy obsadili oscarovú herečku Helen Mirren. Kto by pochyboval o kvalite? Seriál sa predstaví 21. októbra na obrazovkách HBO, od 3. októbra je dostupný na HBO GO.

3. Insatiable

Toto je ďalší zo seriálov, proti ktorému sa vzbúrili diváci ešte pred jeho premiérou. Hovorí o problémoch, o ktorých sa predsa musí mlčať. Tentokrát o šikane obéznych teenagerov. Narozdiel od 13 Reasons Why, tvorcovia zvolili spracovanie vážnej témy uvoľneným spôsobom. Čo sa stane, ak obézna Patty schudne za leto polovicu váhy? Zrazu je z nej sexi kočka a pohľad na ňu sa úplne zmení. Ona chce jedno – pomstu všetkým, ktorí ju šikanovali. Druhá séria štartuje 11. októbra.

4. Modern Love

Hviezdne nabitý seriál plný romantiky, ktorý na obrazovkách dlhodobo absentuje. V hlavnej úlohe s oscarovou Anne Hattaway. Veľká premiéra ho čaká 18. októbra na streamovacej televízii Amazon.

5. His Dark Materials

HBO znova spojilo sily s britskou BBC a vznikla nová adaptácia svetového rovnomenného knižného bestselleru, z ktorého pred rokmi vznikol nie príliš úspešný film Zlatý kompas s Nicole Kidman z roku 2007. Reštart celého diela bude mať podobu temnejšieho seriálu.

6. Almost Family

Televízia FOX sa pokúsi divákov zaujať aj odľahčeným formátom s názvom Almost Family (Takmer rodina). Je to príbeh mladej ženy, ktorá po rokoch zistí, že jej otec nebol žiaden „svätý“ človek a postupne sa jej začnú ozývať cudzí ľudia, ktorí sú jej súrodenci. Razom sa zo zdanlivého jedináčika stane člen poriadne rozvetvenej rodiny. Seriál mal premiéru začiatkom októbra.

7. Watchmen

Podobne ako His Dark Materials sa pred rokmi toto dielo dočkalo filmového spracovania. Kým fanúšikovia boli nadšení, tržby o tom nesvedčali. Teraz sa komiksoví hrdinovia vracajú a vstúpia do seriálového sveta. Ich príbeh sa začne 20. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO #Arrow #Katarína Veľká #oseriáloch #Insatiable #Modern Love #Watchmen #His Dark Materials #Almost Family