Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká prehra? Walker, texaský ranger sa vráti bez Chucka Norrisa

Tento seriálový návrat by čakal len málokto. Televízie vo veľkom vracajú život dávno skončeným seriálom, niekedy ich výber poriadne prekvapí.

03.10.2019 07:00
jared padalecki, supernatural, lovci duchov, Foto:
Toto je nový Walker, texaský ranger! Herec Jared Padalecki ho stvárni v novej verzii legendárneho seriálu.
debata

V minulých rokoch sa usmialo šťastie na mnohé seriálové legendy ako Akty X, Murphy Brownovú, Hrdinov, Beverly Hills 90210, Merlose Place, Dynastiu, Willa & Grace, Čarodejnice, MacGyvera, Magnuma, Roswell. Mnohé z nich uspeli, iné nie a skončili sa pofidérnou kvalitou a rýchlo sa pratali z obrazoviek.

Televízia CBS, ktorá má v portfóliu spomínaného MacGyvera alebo Magnuma chce zresuscitovať ďalšieho mužského hrdinu, ktorú brázdil obrazovky pred takmer dvoma desaťročiami. Reč je o Walkerovi, texaskom rangerovi, ktorému vdýchol život herec Chuck Norris. Len málokto by čakal, že tento seriál sa dočká novej verzie, s prihliadnutím na mnohé kreatívne absurdity, ktoré sa v epizódach vyskytli.

Bez ohľadu nato, Walker sa dočkal až 8 sezón a až 202 epizód, dokonca vznikol aj neúspešný spin-off s názvom Sons of Thunder. Prvá epizóda sa vo vysielaní objavila v roku 1993, posledná v roku 2001. Po dlhých 18 rokoch sa CBS snaží oprášiť tento formát a dať mu novodobý šat a má už aj konkrétne predstavy.

Hlavnej úlohy, sa po novom, ujme herec Jared Padalecki, ktorý posledných 15 rokov hral v seriáli Supernatural (Lovci duchov). Ten sa na Slovensku nevysiela, no v USA patrí medzi najväčšie hity. Slovenskí diváci si ho môžu pamätať zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (Gilmore Girls), v ktorom stvárnil dobrosrdečného Deana. Padalecki sa, začiatkom októbra, predstaví ešte vo finálovej sérii Lovcov duchov a následne sa môže venovať novým projektom. Nová verzia Walkera by sa mohla dostať do vysielania počas budúcoročnej jesene.

Po novom bude Walker zlomený vdovec a otec dvoch detí, ktorý sa vracia do Texasu a bude musieť sa začleniť do fungujúcej rangerskej komunity, kde platia iné pravidlá. Navyše mu pridelia partnerku, prvú rangerku v histórii, tá si bude musieť vydobyť miesto v profesii, ktorá nikdy nebola určená pre nežné pohlavie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chuck Norris #Walker Texas Ranger #Jared Padalecki #oseriáloch