Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bieda. Toto sú seriálové novinky, ktoré majú ako-takú šancu zaujať

Štandardné televízie v USA začínajú mať problém. Ich novinky sú na prvý pohľad nudné, bez nápadu. Avšak online televízie ponúkajú čoraz viac atraktívneho obsahu. Neboja sa investovať astronomické čiastky, zaplatiť si renomovaných tvorcov, drahé efekty a najväčšie hviezdy. Zdá sa, že táto televízna sezóna bude pre americký trh zlomová, ponuka noviniek klasických staníc je síce veľká, no ani jedna sa nejaví ako veľký hit a ťahúň. Chlieb sa začína lámať, nová sezóna sa začala tento týždeň. Tu je výber tých noviniek, ktoré majú aspoň nejakú šancu prežiť.

26.09.2019 07:00
prodigal son, tom payne, Foto:
Herec zo seriálu The Walking Dead - Tom Payne sa predstaví ako syn sériového vraha, bude riešiť beštiálne vraždy.
debata

1. Prodigal Son

Novinka z dielne televízie FOX predstaví bývalú hviezdu seriálu The Walking Dead v úplne novej úlohe. Herec Tom Payne sa predstaví ako agent Malcolm Bright, ktorý sa vie dostať do mysle sériových vrahov. Je totiž potomkov jedného z tých najhorších – doktora Martina Whitlyho (Martin Sheen), prezývaného chirurg. Spolu s vyšetrovacím tímom pomáha newyorským agentom riešiť tie najbeštiálnejšie prípady, pričom sa musí neustále vracať do svojej minulosti a pripomínať si traumy, aby dopomohol terajšej spravodlivosti, čo sa negatívne odráža na jeho psychike.

2. Almost Family

Televízia FOX sa pokúsi divákov zaujať aj odľahčeným formátom s názvom Almost Family (Takmer rodina). Je to príbeh mladej ženy, ktorá po rokoch zistí, že jej otec nebol žiaden „svätý“ človek a postupne sa jej začnú ozývať cudzí ľudia, ktorí sú jej súrodenci. Razom sa zo zdanlivého jedináčika stane člen poriadne rozvetvenej rodiny.

3. Evil

Televízia CBS chce tvrdohlavo zresuscitovať hororový žáner, ktorému sa dlhodobe nedarí na televíznych obrazovkách. Tentokrát sa o priazeň divákov pobije novinka Evil, ktorej hlavné postavy sa budú stretávať s tým najhorším, čo tento svet ponúka a väčšina ľudí to nevidí.

4. Stumptown

Televízia ABC zas a znova staví na kriminálku s humornými prvkami. Takých tu už bolo, je to síce osvedčená šablóna, ktorá spravidla zaujme, ale nič nové neprinesie. Opäť diváci spoznajú cynickú hlavnú hrdinku, ktorá v sebe dusí traumy z minulosti a popritom rieši kriminálne prípady, spolu s celým tímom. Ten postupne okresáva jej hrany.

5. Bluff City Law

Nebola by to nová televízna sezóna, keby sa neobjavila ďalšia právnická dráma. Overená klasika bez inovácie je stávkou na istotu. Nekonečne jedovaté dialógy, výmeny názorov, komplikované vzťahy, komplikované prípady a vždy pripravení tím právnikov vyseká z problémov takmer každého. Pohľad na spravodlivosť je predsa ohybný!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Evil #Stumptown #Prodigal Son #Almost Family #Bluff City Law