Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Hru o tróny už padol prach. HBO na jeseň ponúkne tieto hity

Prvý polrok 2019 bol zahltený poslednou sériou Hry o tróny, ktorej HBO venovalo plnú pozornosť. Po letnej pauze prichádza zmena a s ňou nové seriály, z ktorých môžu byť veľké hity.

23.09.2019 07:00
helen mirren, katarína veľká, catherine the great, Foto:
Stane sa z nového spracovania príbehu o Kataríne Veľkej hit tejto jesene?
debata

Hluché obdobie po konci krvavej drámy vyplnil celosvetový megahit Černobyľ, v lete psychologická dráma Euphoria. Na novú televíznu sezónu nerezignuje stanica ani počas nadchádzajúcich týždňov a mesiacov. Pre divákov sú prichystané rôzne žánre a dokonca aj seriál z česko-slovenskej produkcie.

1. Katarína Veľká

Bola najmocnejšou a najslávnejšou ruskou panovníčkou. O Kataríne Veľkej vzniklo nespočet filmov a seriálov rôznej kvality. O najnovšie spracovanie sa postaralo HBO a do hlavnej úlohy obsadili oscarovú herečku Helen Mirren. Kto by pochyboval o kvalite? Seriál sa predstaví 21. októbra.

2. His Dark Materials

HBO znova spojilo sily s britskou BBC a vznikla nová adaptácia svetového rovnomenného knižného bestselleru, z ktorého pred rokmi vznikol nie príliš úspešný film Zlatý kompas s Nicole Kidman z roku 2007. Reštart celého diela bude mať podobu temnejšieho seriálu.

3. Watchmen

Podobne ako His Dark Materials sa pred rokmi toto dielo dočkalo filmového spracovania. Kým fanúšikovia boli nadšení, tržby o tom nesvedčali. Teraz sa komiksoví hrdinovia vracajú a vstúpia do seriálového sveta. Ich príbeh sa začne 20. októbra.

4. Bez vedomia

HBO nezabúda ani na lokálnu tvorbu, v novembri dostane priestor temná dráma s Táňou Pauhofovou v hlavnej úlohe o posledných hodinách komunistického režimu u nás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Katarína Veľká #oseriáloch #Bez vedomia #Watchmen #His Dark Materials