Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už sa to blíži! O pár dní sa vrátia seriály, ktoré Slováci dobre poznajú

Kým na Slovensku nová televízna "zúri" už od začiatku septembra, v zámorí si televízie dávajú, tradične, načas. V USA sa premiéry objavujú počas posledného septembrového týždňa a začiatkom októbra. A bude to veľké!

17.09.2019 07:00
ncis, ziva, cote de pablo, Foto:
Seriálový veterán vie prekvapiť aj pri štarte 17. série. Do deja vracia postava, ktorú diváci milovali a mysleli si, že je po smrti.
debata

Od pondelka, 23. septembra sa postupne vrátia na obrazovky obľúbeného seriálového hity, ale aj novinky, aby po letnej pauze sa znova uchádzali o divácku priazeň. A mnohé seriály poznajú dobre aj Slováci, jedinou nevýhodou, že na nové série si budú musieť počkať, kým sa dostanú k nám.

1. The Good Doctor (Dobrý doktor)

Slováci si zamilovali Shawn Murphyho, geniálneho rezidenta s autizmom. Minulú jeseň na TV Doma mala premiéru prvá séria, túto mala ísť druhá. Plány sa však zmenili. Televízia ABC uvádza už tretiu sériu, od 23. septembra a opäť nebude núdza o drámu.

2. 9–1–1 (Tiesňová linka 911)

Toto leto Jojke naplno vyšla stávka na druhú sériu dramatického seriálu o záchranných zložkách v Los Angeles. Slováci jednoducho milujú seriál 911. Televízia FOX si v rámci premiéry tretej série pripravila doteraz najväčšiu drámu. Všetko vypukne 23. septembra.

3. The Resident (Doktori)

Skvelá lekárska dráma, ktorá odkrýva prehnitý americký zdravotnícky systém založený v prvom rade na profite a až potom je na rade zdravie pacientov je v USA veľký hit. Počas tohto leta sa dostal na obrazovky vďaka televízii JOJ. Tá mu dala priestor na Pluske a WAU a odvysielali sa obe série. Slovensko teda dobehlo USA, rovnako ako pri 911. Tretia štartuje v USA 24. septembra.

4. Grey's Anatomy (Klinika Grace)

Televízia nelení, dobre vie, čo jej diváci milujú a to je jednoznačne lekárska dráma – Klinika Grace. Príbehy Meredith Greyovej a jej kolegov miluje celý svet a stále patrí medzi najsledovanejšie seriály. Nečudo, že vo štvrtok 26. septembra odštartuje neuveriteľná 16. séria.

5. NCIS (Námorný vyšetrovací úrad)

Kriminálny veterán nemieni ísť do seriálového dôchodku. Agent Gibbs a jeho tím je stále pripravený riešiť komplikované príbehy a neraz sa ocitnúť v ohrození vlastných životoch. NCIS je pre televíziu CBS nepostrádateľnou stálicou. Seriál vstupuje v utorok, 24. septembra do 17. roku vysielania. Začiatok najnovšej série púta pozornosť už niekoľko mesiacov, keďže do deja sa vrátila postava, o ktorej boli diváci presvedčení, že zomrela. Tvorcovia ich vyviedli z omylu. Ziva je späť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #NCIS #The Resident #seriál 9-1-1