Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prepadáky aj hity! Ktoré seriály si nenecháte ujsť na slovenských obrazovkách?

Leto je konečne tu! Čas oddychu a dovoleniek. To však neznamená, že slovenské televízie nebudú nič ponúkať divákom. Ktorý seriál si vyberiete?

29.06.2019 07:00
Juraj Bača (vpravo). V seriáli účinkuje aj... Foto:
Komisár Rex po slovensky. Kapitána Richarda Majera si zahral Juraj Bača (vpravo). V seriáli účinkuje aj Lukáš Latinák (vľavo) či Gregor Hološka.
debata (4)

1. Rex (Markíza)

Pondelky na Markíze budú patriť reprízam seriálov, ktoré neoslnili divákov. Večer otvorí slovenská mutácia Rexa.

2. Detektív Dušo (Markíza)

Po Rexovi bude nasledovať ďalší preukázateľný neúspech Markízy. Asi len málokto čakal, že sa niekedy ešte objaví Detektív Dušo.

3. Divoký Zapadákov (Markíza)

Pondelkovú úderku doplní „sitkom“ z roku 2017, ktorý prepadol u divákov a odchádzal z obrazoviek po niekoľkých epizódach. Divoký Západ na slovenský spôsob nezaujal.

4. 9–1–1 (JOJ)

Jojka po veľkom úspechu prvej série prinesie len niekoľkom mesiacov po premiére v USA aj druhú sériu akčného seriálu 9–1–1. Aj táto séria zožala v krajine pôvodu veľký úspech a potvrdená je už aj tretia a dokonca aj spin-off seriál.

5. Gifted (Mutanti) (JOJ)

O úspechu sa nedá hovoriť v prípade seriálu Gifted. Ten v USA pohorel aj s druhou sériou, tá sa teraz dostane aj na Slovensko.

6. Čierne vdovy (JOJ)

Jojka chňapla po ďalšom hite z Česka. Na jar kúpila vysielacie práva na Most!, teraz od Primy preberie komediálnu kriminálku Čierne vdovy.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Rex #The Gifted #Detektív Dušo #Čierne vdovy