Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Žiadne seriálové suchoty v lete! Nuda nehrozí. Ktorý hit si vyberiete?

Ešte pár rokmi bolo leto symbolom repríz a utĺmenia seriálovej ponuky. Časy sa však zmenili a diváci môžu sledovať hity celoročne. Príchod online streamovacích služieb navždy zmenil prístup vysielateľov voči svojim sledovateľom. Nikto si nemôže dovoliť "vypnúť" pôvodnú tvorbu na tri-štyri mesiace. Toto leto nebude výnimkou! Ktorý zo seriálov si nenecháte ujsť?

15.06.2019 07:00
stranger things, Foto:
Po takmer dvoch rokoch sa v júli vráti Stranger Things.
debata (1)

1. Príbeh služobníčky – 3. séria (The Handmaid's Tale)

Streamovacia spoločnosť Hulu pri viac ako roku čakania tretiu sériu jedného z najlepších seriálov sveta. Na Slovensku bude dostupný vďaka HBO a jeho online službe GO, kde diváci nájdu najnovšie epizódy len niekoľko hodín po premiére s českými titulkami. Boj o slobodu v bigotnom Gileáde pokračuje. Po udalostiach z finále druhej série, odpor proti režimu rastie a skloňuje sa slovo revolúcia. Tretia séria sa začala 5. júna.

2. Designated Survivor – 3. séria

Politická dráma s Kieferom Sutherlandom dostala druhú šancu na Netflixe. Prvé dve sezóny nenaplnili očakávania na štandardnej televízii ABC. Oťaže preberá streamovací gigant a dodáva seriálu potrebnú kreatívnu slodobu, ktorú si tento typ seriálu vyžaduje. Najnovšia desaťdielna sezóna priamo nadviaže na jej predchodkyňu. Prezident Kirkman vstupuje do otvoreného politického boja o voličov. Voľby sa blížia a on sa musí postaviť pravde čelom a ukázať neprajníkom, že je schopný viesť krajinu aj s podporou verejnosti. Tretia séria odštartovala 7. júna.

3. Veľké malé klamstvá – 2. séria (Big Little Lies)

Hviezdne nabitá miniséria, ktorá nemala mať pokračovanie sa vracia s ďalšími siedmimi epizódami, ktoré si vydupali diváci. HBO svoje rozhodnutie prehodnotilo a nakoniec sa príbeh zbohatlíkov z Monterey po dvojročnej pauze vracia. A bude to bombastické. Päticu žien, ktoré neboli vždy priateľkami teraz viaže vražedné tajomstvo a či chcú alebo nie, musia všetkých presvedčiť o klamstvách. Nové príbehy sú tu od 9. júna.

4. Euphoria – 1. séria

HBO predstaví seriál pre mladé publikum, ktoré im ukáže zrkadlo. Doteraz teenage drámy nemali také grády ako Euphoria v hlavnej úlohe so Zendayou. Tento seriál, bez servítky, ukáže skazený svet tínedžerov, ktorí si užívajú mladosť plnými dúškami, mnohých sloboda priam ničí. Nechýba sex, drogy, závíslosti, šikana, rodinné (ne)zázemie a všetko je nasiaknuté beznádejou. Kontroverzný seriál má premiéru 16. júna.

5. Stranger Things – 3. séria

Takmer po dvoch rokoch čakania je to konečne tu! Jeden z najlepších seriálov posledných rokov sa vracia so všetkými obľúbenými postavami a záhadami. Z detí sa stali tínedžeri, riešia iné veci, avšak tajomná alternatívna realíta s novým monštrom sa opäť tlačí do nášho sveta. Tretia séria zmení všetko, čo doteraz bolo fanúšikom predstavené.

6. Živí mŕtvi: Začiatok konca – 5. séria (Fear the Walking Dead)

Zombíci opäť ovládnu zničený svet. Televízia AMC vracia do vysielania svoj prvý spin-off seriál vychádzajú z The Walking Dead. Fear už dávno nie je akýmsi doplnkom k pôvodnému seriálu. Za roky vysielania síce vymenil takmer celé obsadenie, noví tvorcovia celý seriál reštartovali a odklonili sa od pôvodnej myšlienky seriálu, čo spôsobilo, že Fear je neraz lepší, ako jeho starší súrodenec. Piata séria je tu od 2. júna.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Big Little Lies #Stranger Things #Designated Survivor #Príbeh služobníčky #oseriáloch #The Handmaid´s Tale #Euphoria