Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zmení nové srdce človeka? Mladé dievča zažije horor svojho života

Prichádza ďalšia seriálová hororová lahôdka od Netflixu. Po minuloročnom hite The Haunting of Hill House prichádza ďalší desivý príbeh s názvom Chambers s hviezdnou Umou Thurman v hlavnej úlohe.

26.04.2019 07:00
chambers, Foto:
Radi sa bojíte? Tak hororová novinka Chambers od Netflixu bude to pravé pre vás.
debata

Vyzerá to tak, že sa blýska na lepšie časy pre hororový žáner. Kedysi prehliadané príbehy sa teraz dostávajú viac do popredia a tvorcovia majú viac odvahy spracovať rôzne témy. Nejde len o klasické zápletky s duchmi a strašením. Už minuloročný počin o strašení v Hill House mal síce aj svoje slabé chvíľky, ako celok išlo o jeden z najlepších hororových seriálov posledných rokov.

Miešala sa tu klasická „ducharina“ s komplikovaným príbehom jednej disfunkčnej rodiny, pričom sa postupne odkrývalo tajomstvo nielen strašidelného domu, ale aj strašidelných vzťahov medzi jednotlivými členmi rodiny. Tvorcom sa podarilo postupne vybudovať pocit strachu a neistoty v kombinácii so zaujímavými charaktermi jednotlivých postáv. Pôvodne zamýšľaná jednorázová záležitosť sa vďaka diváckemu úspechu pretaví do druhej série. S novou rodinou a v novom dome. Premiéra je stanovená na rok 2020.

Aby diváci nevyšli z cviku, tak Netflix pre tento rok predstavuje novinku Chambers, ktorej epizódy sú dostupné od piatka. Tvorcovia prinášajú desivý príbeh dvoch mladých dievčat, z ktorých jedna šťastie na prežitie nemala. Po transplantácii srdca začína mladé dievča pátrať po pôvode svojej darkyne. Čím viac sa blíži k cieľu, tým je pravda desivejšia. Prečo jej darkyňa vôbec zomrela? Spoznáva jej rodinu na čele s herečkou Umou Thurman a odkrývajú sa šialené súvislosti.

Navyše sama cíti, že sa začína meniť. Prenasleduje ju energia zosnulej darkyne? Prežila jej duša? Kde sa vôbec duša skrýva? Je to v srdci?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Chambers