Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ako je možné, že matka spravila z dcéry mrzáka? Pri tomto seriáli tuhne krv v žilách

Svetlo sveta uzrel ďalší dychberúci a najmä šokujúci seriál, ktorý by mal vidieť každý. Ako výstrahu. Reč o je novinke The Act (Odhalenie).

29.03.2019 07:00
the act, odhalenie, Foto:
V hlavných úlohách sa predstavili herečky Patricia Arquette a Joey King.
debata

Za seriálom stojí streamovacia spoločnosť Hulu, ktorá má vo svojom portfóliu oceňovaný Príbeh služobníčky (The Handmaid's Tale). Na Slovensku je seriál dostupný vďaka HBO GO, nové epizódy sú k dispozícii len pár hodín po americkej premiére s českými titulkami. Odhalenie je desivým príbehom, ktorý je nakrútený podľa skutočných udalostí.

V roku 2015 sa prevalil šokujúci prípad psychopatickej matky, ktorá celý život tríznila svoju dcéru. Tej vsugerovala falošné diagnózy, pripútala ju na invalidný vozík, držala ju v ústraní, nezmyselne ju dopovala množstvom liekov a to „len“ v mene materinskej lásky a ryžovania na sociálnom systéme.

Tento príbeh má však tragický koniec, keď z bezbranného a zdeptaného dievčaťa sa stane chladnokrvná vrahyňa a svoju matku jedného dňa surovo dobodá nožom.

Jednotlivé epizódy sú neskutočne mrazivé, desivé, absurdné a tuhne pri nich krv v žilách. Ako je možné, že si nikto nevšimol činy matky? Ako je možné, že sociálny systém si nič nevšimol? Ako je možné, že okolie si nič nevšimlo?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patricia Arquette #oseriáloch #The Act #seriál Odhalenie