Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nuda nehrozí. Tieto netflixovské seriály by ste mali dobehnúť cez Vianoce

Najkrajšie sviatky roka už klopú na dvere a prichádza čas nielen strávený s rodinou, ale zaslúženého oddychu. Ideálna príležitosť pozerať seriály! A Netflix je jednou z možností, ako si posedieť pri kvalitnej tvorbe.

14.12.2018 07:00
insatiable, Foto:
Seriál Insatiable právom patrí titul jednej z najkontroverznejších noviniek tohto roka.
debata

1. Bodyguard

Kto má rád politické hry, rýchly spád deja, komplikované a neprehľadné zápletky, podrazy, vraždy. Tak preňho je určený britský seriál Bodyguard v hlavnej úlohe s niekdajšou hviezdou Hry o tróny – Richardom Mardenom. Strhujúca akcia a najmä pohľad do britskej najvyššej politiky prinúti diváka pozrieť si minisériu bez prestávky.

2. Lost in Space

V 60-tych rokoch to bol seriálový hit, ten si však z neskôr narodených nemá šancu pamätať. Filmové spracovanie bola katastrofa. Netflix po rokoch oživil tento seriál a dal presne to, čo potrebuje. Skvelé efekty, klasický rodinný príbeh, teda ideálna kombinácia na dobrodružstvo pre celú rodinu. Vhodné aj pre deti. Dobrou správou je, že druhá séria sa objaví v roku 2019.

3. Insatiable

Toto je ďalší zo seriálov, proti ktorému sa vzbúrili diváci ešte pred jeho premiérou. Hovorí o problémoch, o ktorých sa predsa musí mlčať. Tentokrát o šikane obéznych teenagerov. Narozdiel od 13 Reasons Why, tvorcovia zvolili spracovanie vážnej témy uvoľneným spôsobom. Čo sa stane, ak obézna Patty schudne za leto polovicu váhy? Zrazu je z nej sexi kočka a pohľad na ňu sa úplne zmení. Ona chce jedno – pomstu všetkým, ktorí ju šikanovali. Druhá séria sa chystá na rok 2019.

4. Chilling Adventures of Sabrina

Najnovší hit na Netflixe si nemôžete nechať ujsť! K tomu je k dispozícii aj vianočná epizóda a druhá séria má stanovenú premiéru na 5. apríla. Nechajte sa vtiahnuť do magického sveta plného okultizmu, čarovania, temnoty a zároveň vtipného scenára, ktorý bagatelizuje opačnú stranu barikády – cirkev a Boha.

5. Mindhunter

Absolútna klasika, ktorá by nemala chýbať na zozname seriálov, ktoré musíte vidieť. Prvá séria mala premiéru koncom roka 2017, avšak druhá séria bude mať premiéru už budúci rok a preto si treba tento psycho seriál pripomenúť a predstaviť aj tým, ktorí ho doteraz nezaregistrovali. O čo v ňom ide? O chytanie beštiálnych vrahov, ktorí spáchali tie najhoršie zločiny, aké si môže normálny človek predstaviť. Stačí sa im dostať do myslenia a potom ich len dolapiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Lost in Space #Insatiable #Chilling Adventures of Sabrina