Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šťastné a strašidelné! Sabrina prichádza s okultistickou vianočnou epizódou

Netflix si pre divákov prichystal príjemné prekvapenie - špeciálnu vianočnú epizódu hororovej Sabriny. Bude to poriadna temná divočina, pričom streamovací gigant vznik tejto epizódy úzkostlivo tajil. Existenciu odhalil až predstavení samotnej prvej série.

14.12.2018 07:00
sabrina, kiernan shipka, chilling adventures of... Foto:
Netflix príjemne prekvapil, ponúka špeciálnu vianočnú epizóda a v apríli sa objaví aj druhá séria Sabriny.
debata

Seriál Chilling Adventures of Sabrina so svojou desaťdielnou prvou sériou naozaj očaril. Tvorcovia predstavili diametrálne odlišnú podobu seriálu, na ktorom vyrástla nejedna generácia mladých divákov. Nové hororovo-okultistické spracovanie sa nedá porovnať s pôvodným seriálom. Čo je len dobre.

Prvá séria ukázala počiatky Sabriny na jej temnú cestu. Spočiatku sa bránila podpísať sa do diablovej knihy a venovať mu dušu. Postupne pomocou intríg Madam Satan sa zamotala do jej intríg a netušiac poslušne dokráčala k Temnému pánovi, ktorý má s ňou veľké plány.

Práve Sabrina je najmocnejšou čarodejnicou celej generácie, aj napriek tomu, že jej matka bola smrteľníčka a celý coven sa na mladé dievča pozerá cez prsty. Príbeh ukázal rôzne rituály popretkávané vtipným scenárom, ktorý len málokedy haproval.

Vianočná epizóda s názvom A Midwinter's Tale sa ponesie v duchu, ktorý fanúšikovia totho seriálu milujú. Na týchto sviatkoch nebude nič tradičné. Budú plné desivých zvykov, rituálov a samozrejme Temný pán bude stáť na prahu domu.

Na druhú sériu sa nebude čakať dlho. Netflix prekvapil informáciou, že ďalšia desiatka epizód sa objaví už 5. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Chilling Adventures of Sabrina