Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sa hrdinom ešte nestalo! Ich svet bude rozorvaný na kusy

Televízia The CW v nedeľu večer predstaví svoje tradičné veľké prepojenie svojich superhrdinských seriálov. Tento rok bude poriadne divoký.

09.12.2018 07:00
debata
Veľké prepojenie seriálov opäť zvedie cesty... Foto: The CW
arrow, the flash, supergirl, crossover, Veľké prepojenie seriálov opäť zvedie cesty hrdinov ako Arrow, The Flash a Supergirl. Budú musieť zabojovať o zachovanie reality.

Tvorcovia sa nebudú držať späť a predstavia zápletku, ktorá zatrasie základmi svojho komiksového univerza. Bohatý vesmír si starostlivo buduje už sedem rokov, keď odštartoval Arrow. Minulý rok prepojenie všetkých štyroch seriálov – Arrow, The Flasha, Supergirl, Legends of Tomorrow – zbúralo všetky rekordy sledovanosti a výsledok výrazne pomohol niektorým z nich zvýšiť priemernú sledovanosť.

Špeciálny príbeh, s názvom The Crisis on Earth X, bol nanajvýš kontroverzný, keďže sa hrdinovia dostali do alternatívnej reality, kde vládli nacisti a svet sa zmietal v temnote. Hrdinovia neboli hrdinami, ale tými, ktorí prebrali moc po vodcovi. Šokujúce zápletky zabrali, aj keď mali niekoľko poriadnych múch. Producentov čísla sledovanosti utvrdili, že touto cestou musia ísť ďalej, len s lepšou prípravou.

Preto tohtoročný crossover sa začal chystať v podstate okamžite. Prepojiť samostatné seriály, aj keď majú spoločný tvorcovský tím je náročná úloha. Možno aj preto tento rok vypadáva seriál Legends of Tomorrow, hoci neoficiálne sa povráva, že práve Legendy sú prvými určenými na odstrel vzhľadom na slabú sledovanosť aktuálnej štvrtej série.

Navyše veľký crossover s názvom Elseworlds má byť vstupenkou pre prvý LGBTI superhrdinský seriál. Tvorcovia si otestujú na divákov, ako budú reagovať na homosexuálnu Batwoman, ktorá sa vo svete predstaví vôbec po prvýkrát v novodobej histórii televíznej zábavy.

Crossoverový príbeh bude opäť samostatnou kapitolou a nezasiahne do aktuálnych sezón. Vysielanie sa začne v nedeľu prvou epizódou, nasleduje pondelok a utorok. Diváci uvidia niečo, o čom doteraz len snívali. Šialený vedec zmení realitu, ktorú hrdinovia poznajú a všetko bude inak.

Predstaví sa aj prvá homosexuálna superhdinka -... Foto: The CW
batwoman, Predstaví sa aj prvá homosexuálna superhdinka - Batwoman,

Čo ak Arrow sa zrazu stane Flashom a naopak? Na pôvodný svet si budú pamätať len vymenení superhrdinovia. Povolajú si na pomoc Supergirl a cesta za nápravou ich zavedie až do Gothamu. Do temného mesta plného beznádeje, kde spravodlivosť neochraňuje Temný rytier, ale rovno Batwoman.

Navyše zasiahne aj Superman v čiernom obleku. Skalným fanúšikom sa splní malý sen, keď ikonického muža z ocele uvidia v novom poňatí. To sa pôvodne malo udiať na striebornom plátne pri Lige spravodlivosti, nakoniec táto alternatíva padla. Ďalším lákadlom bude prítomnosť Lois Laneovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #The Flash #Legends of Tomorrow #oseriáloch #Batwoman