Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Niečo pre seriálových masochistov. Toto sú najväčšie prepadáky roka

Pri seriáloch nie je pravidlom, že automaticky bude mať každý úspech. Zárukou nie sú ani známe tváre, overení tvorcovia. Niektoré seriály sú natoľko zlé, že na obrazovke sa zdržia nepomerne kratšie, ako trvala ich výroba. Ktoré sú najväčšie prepadáky tohro roka?

27.12.2018 07:00
debata

1. Deception (ABC)

Kúzelník v službách FBI? Aj takýto seriál sa na jar dostal do vysielania a „šokujúco“ pohorel. Útechou bol však sympatický hlavný hrdina, ostatné nevyšlo. Tvorcovia akosi nesprávne uchopili celú tému a odľahčená kriminálka nezaujala a pohorela. Tento seriál sa čoskoro dostane aj na Slovensko, vysielanie avizuje televízia Markíza.

2. Take Two (ABC)

Mal to byť letný hit, bol to letný prepadák. Mal to byť Vtierka Castle s vymeneneným garde, bolo to iba trápenie. V tomto seriáli v podstate nefungovalo nič a nezachránili to ani notoricky známe tváre v podobe Rachel Bilson a Eddieho Cibriana. V roku 2019 ho bude vysielať televízia JOJ, respektíve sa dostane na menšie stanice.

3. Ten Days of Valley (ABC)

Ďalšia kriminálka, ktorá prepadla na celej čiare, dokonca bola stiahnutá po niekoľkých epizódach.

4. Valor (The CW)

Televízia The CW, ktorá cieli na mladšieho diváka mala ambíciu priniesť „dospelejší“ vojenský seriál, nakoniec sa to skončilo fiaskom. Neprekvapivo.

5. The Crossing (ABC)

Malo sa to podobať na Nezvestných (LOST), záhadný seriál o skupine utečencov z budúcnosti nezaujal. Nepomohli ani kontroverzné témy, ktoré budúcnosť ukrýva. Diváci sa nikdy nedozvedia rozuzlenie.

6. Life Sentence (The CW)

Mal to byť triumfálny návrat herečky Lucy Hale do seriálov, keď sa skončil seriál Roztomilé mrchy (Pretty Little Liars). Dojemný príbeh, v ktorom hrala umierajúcu Stellu, ktorá sa zázračne vylieči nezaujal a atakoval rebríčky najmenej sledovaných seriálov sezóny. Jedinou útechou je, že tento seriál ako jediný z tohto rebríčka stojí za pozretie, pretože je jednoducho roztomilý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Valor #Life Sentence #Deception #The Crossing #Take Two