Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nebavia vás vianočné rozprávky? Skúste seriálový maratón!

Najkrajšie sviatky roka sú aj o oddychu, vianočných rozprávkach, návštevách. Keď však toto všetko omrzí, je dobré si spraviť seriálový maratón! A tieto seriály sú najvhodnejšie na to, aby ste nimi vyplnili aj niekoľko dní. Rizikom je, že pri mnohých si potom budete musieť počkať na nové série, avšak oplatí sa to!

24.12.2018 07:00
debata (2)

1. Hra o tróny

V apríli 2019 HBO ponúkne šesťdielny záver v rámci ôsmej série a dovtedy je dostatok času nato, aby si aj tí najväčší skeptici dopriali návštevu Západozeme a nechali sa vtiahnuť do komplikovaného a krvavého deja, v ktorom sa bojuje o jedno – o Železný trón. Čerešničkou na torte sú draky.

2. The Crown

Dokonalý životopisný seriál o živote Alžbety II., ktorý mapuje jej prvé kroky na tróne a postupne sa dopracuje až do súčasnosti. Aktuálne sú vonku dve série netflixovského seriálu, v ktorom hviezdi skvelá Claire Foy. Dobrou správou je, že v roku 2019 sa očakáva tretia séria, už však s kompletne vymeneným obsadením.

3. Stranger Things

To, čo je napísané pri The Crown platí aj pri Stranger Things. Oba seriály patria k najočakávanejším v nasledujúcom roku. Preto si treba pripomenút prvé dve sezóny.

4. Teória veľkého tresku

Kto sa chce poriadne zabaviť, tak má na to priestor. Vďaka HBO a jeho streamovacej službe GO si možno pozrieť všetky série aj s českým dabingom.

5. Priatelia

K stáliciam seriálových maratónov, bezpochyby, patria aj kultový Priatelia. Ideálna kombinácia humoru a pohody ležiac pod stromčekom a pritom si dopriať nejaké chuťovky.

6. Gilmore Girls

Vďaka Netflixu dostal po rokoch seriál náležitú bodku. Oplatí sa vráti do Stars Hollow a zasmiať sa nad nadčasovým humorom v kombinácii so skvelou atmosférou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Stranger Things #The Crown #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #Game of Thrones #oseriáloch