Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Rok 2019 bude seriálový, neodtrhnete sa od telky. Na ktorý sa tešíte?

Hoci práve končiaci rok 2018 nebol chudobný na rôzne seriály, ten prichádzajúci prinesie tie najväčšie hity, na ktoré diváci netrpezlivo čakajú aj viac ako rok. Vyzerá to tak, že fanúšikovia seriálov sa neodtrhnú od obrazoviek. Na ktorý seriál sa tešíte najviac? Hlasujte v ankete!

15.12.2018 07:00
big little lies, veľké malé klamstvá, Foto:
Veľké malé klamstvá (Big little lies) sa dočkajú druhej série.
debata (13)

1. Hra o tróny – posledná 8. séria (apríl 2019)

Po takmer dvoch rokoch čakania sa celý svet dočká rozuzlenia krvavej ságy, ešte predtým sa však odohrá bitka o Západozem.

2. Big Little Lies – 2. séria

Pôvodne zamýšľaná miniséria sa dočká svojho pokračovania, hoci sa pôvodne o tom neuvažovalo. Teraz sa k Nicole Kidman alebo Reese Whitherspoon pridá aj Meryl Streep.

3. True Detective – 3. séria

Temná kriminálka z dielne HBO sa dlhej odmlke vracia s novou sériou, novým príbehom a novými postavami. Pôvodne to vyzeralo tak, že pokračovania sa nedočká.

4. Stranger Things – 3. séria

Netflix si dáva načas! Ďalšie pokračovanie už kultového seriálu poriadne pozdržal a v roku 2018 neuviedol novú sériu. Tá druhá mala premiére v závere roku 2019. Tretia sa objaví v lete 2019.

5. The Crown – 3. séria

O tomto seriáli sa hovorí ako o dokonalom. Dokonalé obsadenie, dokonalé herecké výkony, dokonalý vizuál, aj to životopisný seriál o Alžbete II. Tentoraz si diváci museli diváci na pokračovanie počkať dlhšie, keďže tvorcovia plánovane vymenili celé obsadenie.

6. Homeland (V mene vlasti) – posledná 8. séria

Špionážna dráma, ktorá opantala celý svet smeruje k svojmu záveru, ôsma séria sa objaví v roku 2019 a tvorcovia plánujú veľké veci.

7. Fargo – 4. séria

Aj tento kultový seriál čaká premiéra novej série. Tento seriál tiež otestoval trpezlivosť divákov. V najnovšej sérii hlavnú úlohu stvárni here Evan McGregor.

8. Taboo – 2. séria

Herec Tom Hardy tento rok skôr zaujal vo svete filmu ako antihrdina Venom, avšak nezanevrel ani na svet seriálov. Vráti sa s druhou sériou hitu Taboo, tá prvá mala premiéru v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Fargo #Hra o tróny #Big Little Lies #Stranger Things #Taboo #The Crown #oseriáloch