Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hity alebo prepadáky? Spoznajte ďalšie nové seriály! Magnum, aj rodičia vyvrheli

Nadchádzajúca jeseň vytvorí dokonalý priestor pre sledovanie seriálov. Nechajte sa zlákať predstavením ďalšej trojice, môžu byť z toho hity.

28.09.2018 07:00
magnum, jay hernandez, Foto:
Zabudnite na Toma Sellecka, nového Magnuma stvárni Jay Hernandez.
debata

1. Single Parents (ABC)

Málokto si uvedomuje alebo pripúšťa, ale s komediálnymi seriálmi to ide z kopca. Televízie sa márne pokúšajú vytvoriť nové smiešne produkty, nezrodil sa však žiadny kultový hit, ktorý by strhol nejednu generáciu divákov. A to sa neodvratný koniec Teórie veľkého tresku rýchlo blíži. Práve novinka Single Parents by mohla aspoň čiastočne vyplniť veľkú medzeru, ktorá sa bude len zväčšovať.

Tvorcovia stavili na overené témy rodičostva, rozvedených párov, ktoré sú zúfalé z vlastných životov a do toho v strede ich vesmíru sú deti. Na obrazovkách sa už dnes, 26. septembra, objaví jeden z najsympatic­kejších seriálov tejto sezóny. Diváci sa zoznámia s nesúrodou partičkou „podivínov“, ich životy sa točia len okolo detí a snahy po rozvode nájsť novú pointu života. A nikomu sa to nedarí a teraz budú musieť prijať nového člena, ktorý sa vymyká zabehnutých pravidlám.

2. F.B.I. (CBS)

Najväčšia americká stanica musí ísť po istote. A čo jej naviac funguje? Kriminálky. Opäť teda predstaví ďalšiu xy-ntú variáciu vyšetrovateľov, ktorí musia dolapiť páchateľa. Novinka FBI sa ničím neprejavuje, že by mal divák jásať od nadšenia. Dostane presne pripravenú šablónu vyšetrovania, hier na city a zmocnenia pocitu spravodlivosti. Iste sa nájde kopec takých, ktorým to vyhovuje, väčšina však predpovedá, že toto bude prvá novinka odsúdená na odstrel. Seriál mal premiéru 25. septembra.

3. Magnum P.I.

Pamätáte sa ešte na Toma Sellecka s jeho povestnými fúzikmi v seriáli Magnum, ktorý sa preháňal aj na slovenských obrazovkách? Od poslednej epizódy ubehli už desiatky rokov a tak televízia CBS usúdila, že je čas oprášiť aj tento námet a vrátiť legendárneho detektíva späť do služby. Tento reboot nebude mať nič spoločné s pôvodným seriálom, okrem mena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #FBI #oseriáloch #Single Parents #Magnum P.I.