Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nebavia vás televízne reprízy? Tieto seriály z Netflixu musíte vidieť

Letné prázdniny pomaly, ale iste smerujú k svojej druhej polovici a televízie ponúkajú minimum sledovateľných programov. Je tu však riešenie! Tieto seriály z Netflixu budú dokonalým riešením počas letných večerov.

23.07.2018 07:00
Herečka Claire Foy ako kráľovná Alžbeta II. v... Foto: ,
Herečka Claire Foy ako kráľovná Alžbeta II. v seriáli The Crown.
debata (2)

1. The Crown

Z tohto životopisného skvostu o Alžbete II. už vznikli dve série, celkovo 20 epizód. Už po prvých epizódach vtiahne divákov do deja a nebudú vedieť prestať ďalej sledovať.

2. Stranger Things

Aj v prípade podmanivého retro seriálu platí to isté, ako pri The Crown. Vonku sú dve série a ak raz začnete sledovať, nebudete vedieť prestať. Pri oboch seriálov si každého podmaní neopakovateľná atmosféra, skvelý príbeh, dokonalý kasting postáv. Pozor, ak sa rýchlo namotáte, vedzte, že na tretiu sériu si budete musieť počkať. Tvorcovia ju zrejme nestihnú pripraviť pre tento rok. Reálnejší je 2019.

3. 13 Reasons Why

Do tretice s druhou sériou tento rok prišla aj dráma 13 Reasons Why, ktorá sa vymkla doterajších stereotypom, ktoré svet seriálov zažil. Ešte nikdy sa nestalo, aby šikana a týranie teenagerov bolo vyobrazené s takou otvorenosťou. Tragický príbeh Hannah Bakerovej dostal svoju bodku, kým sa však dostal k záveru, stalo sa toho veľmi veľa. Najmä zlého. Tento seriál by sa mal stať povinným seriálom pre všetky vekové kategórie. Tretia séria uzrie svetlo sveta v roku 2019.

4. Lost in Space

Netflixu sa podarilo dopriať legendárnemu seriálu dať dôstojný moderný kabát. V roku 1998 pohorela jeho filmová verzia, na ktorú radšej svet zabudol. Robinsonovci sa v tomto roku vrátili a nové spracovanie Stratených vo vesmíre je skvelé. Už je potvrdená pre rok 2019 aj druhá séria.

5. Altered Carbon

Táto novinka síce ešte nemá potvrdenú ďalšiu sériu, ale čoraz hlasnejšie sa o nej hovorí. Nazrite do vzdialenej budúcnosti, svet už nevyzerá tak, ako teraz. Hlavne smrť sa stala bezvýznamnou udalosťou. Ľudstvo našlo spôsob, ako ju konečne obísť a z ľudských tiel sa stali iba „púzdra“ bez štipky rešpektu. Vedomie každého sa dá ľahko nahrať a prehodiť do lepšieho tela. Bohatí si žijú vo svojich izolovaných sídlach, tí chudobní živoria. Avšak smrť si vždy nájde cestu a Takeshi Kovacs sa ocitá v novom tele a v novom svete. Musí vyšetriť vraždu, teda niečo, čo je v tomto svete tabu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things #The Crown #13 Reasons Why #oseriáloch #Altered Carbon #Lost in Space