Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pomsta bola sladká a vražedná

Seriál Revenge (Pomsta) pred pár rokmi spôsobil poriadny ošiaľ. Po rokoch sa podarilo vrátiť na obrazovky poriadnu soap operu, ktorá nebola trápna. Išlo o seriál, ktorý mal drive, nápad a priklincoval divákov k obrazovkám, tí boli zvedaví ako Emily Thorne bude pokračovať vo svojej pomstychtivej ceste a pritom bude hľadať spravodlivosť. Vysielal sa v rokoch 2011 - 2015 a počas štyroch sezón ukázal rôzne šokujúce zvraty a najmä dostal dostatočný koniec. Pripomeňte si v letnej retro rubrike seriál Revenge, ku ktorému sa oplatí počas voľných dní vrátiť!

10.07.2018 07:00
revenge, Foto:
Seriál Revenge sa dožil štyroch sérií, počas ktorých stihol povedať celý príbeh a má aj svoj dostatočný koniec.
debata

Snobská štvrť v Hamptons, jedna z najznámejších adries v Amerike, je prehnitá peniazmi, podrazmi a vraždou! Mnohí prichádzajú do Hamptons, aby videli nový životný štýl, opantali sa neustálymi večierkami, drahým jedlom, no Emily Thorne sa po rokoch vracia, aby uskutočnila svoj plán pomsty, ktorý už dlhé roky plánovala.

Príbeh sa začal pohľadom do minulosti, keď malá Emily žije svoj spokojný život v luxusnom dome s výhľadom na oceán, všetko sa dramaticky zmení v jeden večer, kedy k nim vtrhne skupina mužov a Emily oddelia od svojich rodičov, bol zradený ženou, ktorú miloval a malá Emily musela začať nový život niekde inde. Po rokoch, keď sa táto malá kauza ututlala a nikto v Hamptons netuší, čo sa pred rokmi stalo sa už dospelá Emily vracia na miesto činu. Nikto ju však nepozná, čo Emily len vyhovuje a tak začne nový život, s novým menom, ale na starom mieste.

Povrchný štýl života ju zaradí medzi elitu boháčmi a nikto ani len netuší, že Emily má svoj „tajný zoznam“, na ktorom sú všetci zapletení do dávnej zrady a nastal ich, aby splatili svoj dlh. A splatia ho tou najcennejšou cenou, vlastným životom. Nikto ani len netuší, čo sa deje a čo je hlavné, nikto Emily nepodozrieva a ona tak po malých krokoch uskutočňuje svoj plán pomsty. Na problém narazí aj sama Emily, keď zistí, že v Hamptons žijú aj milí ľudia a do cesty sa jej pripletú aj city.

Emily postupom času však spozná temné tajomstvá mnohých rodín, intrigy, ohovárania, podvádzanie manželiek a manželov. Hamptons zvonka vyzerá ako ideálne miesto pre život, no vo vnútri je prehnité až do základov. Avšak plán pomsty má jednu hlavnú postavu a tou je Victoria Grayson, ktorá môže za dávnu zradu, ktorá spôsobila katastrofu v živote Emily. Victoria zatiaľ ani len netuší, aká minulosť sprevádza Emily, no všade, kde sa pohne vidí obľúbený znak rodiny Thornovcov a tým bol symbol pre nekonečno, ktorý otec Emily ako v detstve jej ukazoval jeho nekonečnú lásku k malej Emily. Emily má tento symbol stále pri sebe vo forme náramku a tetovanie, aby tak nikdy nezabudla na svojich milovaných a hlavne na pomstu.

Emily si však myslela, že svoj plán zrealizuje v čo najkratšom čase, postupne však zistí, že nie všetko, čo si myslela, že vie, bola pravda a zistí, že aj jej rodina bola zapletená do mnohých intríg a podvodov a nikto nemá čisté svedomie a čisté ruky, Emily sa tak zapletie do blúdneho kruhu, z ktorého nebude až tak ľahké vyjsť bez povšimnutia a známky podozrenia…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #REVENGE #oseriáloch #Emily VanCamp