Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriál Ringer: Bola to zrada, pomsta, vražda, nehoda, klamstvo?

Leto je najmä o reprízach seriálov, ale aj pripomenutí dávno skončených. Seriáloví fanúšikovia majú počas voľnejších mesiacov sa vrátiť aj k starým. Jedným z nich je seriál Ringer, vďaka ktorému sa na obrazovky v roku 2011 vrátila na obrazovky obľúbená Sarah Michelle Gellar. Ringer sa vymykal zabehnutým stereotypom, ktoré vtedy na televízii The CW bežali, možno aj preto bol po jednej sérii zrušený pre nízku sledovanosť. Aj napriek tomu dodnes fanúšikovia nevedia tento fakt stráviť a hovoria, že svet seriálov prišiel o jeden z najlepších noviniek toho roka.

03.07.2018 07:00
 Sarah Michelle Gellar Foto:
Herečka Sarah Michelle Gellar sa v roku 2011 pokúsila o návrat na obrazovky, nevyšlo to.
debata

Príbeh predstavil dve sestry Bridget a Siobhan – dvojičky, s veľmi odlišným životným osudom. Siobhan je úspešná a bohatá žena, ktorá má všetko od manžela, milenca a veľkého konta v banke, Bridget je bývala narkomanka, striptérka a navyše teraz je v ochrane FBI, keďže je korunný svedok v prípade vraždy.

Ich životné osudy sa rozdelili už pred rokmi a život ich spojil opäť v jeden. Aj napriek tomu, že Bridget sa so Siobhan už roky nestretáva, rozhodne sa, že navštívi svoju sestru v New Yorku, hoci vie, že po nej ide celé podsvetie. Siobhan však si vytvorila medzi bohatými svoj svet, kde nie je miesto pre Bridget a tak nikto netuší, že po svete chodí jej dvojča – sestra. Siobhan súhlasí so stretnutím, no stretne sa s ňou mimo mesta, aby náhodou nikto neodhalil Siobhanine „zahanbujúce“ tajomstvo.

Bridget by rada dala vzťah so sestrou do poriadku po tých rokov, konečne je „čistá“, svoju drogovú aj striptérsku kariéru hodila za hlavu a navyše si uvedomuje aký je život krehký, keď ide po nej vrah. Siobhan má však svoje plány so svojou sestrou…Privíta ju vo svojom milióvom svete a zdá sa, že všetko sa dá časom do poriadku. Lenže Siobhan je takisto v úzkych a neštíti sa využiť svoju sestru na svoj zvrátený plán.

Pri jazde na motorovom člne Siobhan nafinguje svoju vlastnú smrť, nikto však netuší, že stále žije a takisto sa bojí o svoj život. Bridget mysliac si, že Siobhan sa utopila, prijme zdrvujúce rozhodnutie. Bude predstierať, že je Siobhan a začne tak žiť vysnívaný život plný bohatstva, lásky a pohody. Bridget však veľmi rýchlo zistí, že Siobhan bola naozaj zlo, bola zapletená do mnohých podvodov, intríg, drogových obchodov, sama ich aj brala, mala síce manžela, s ktorým však iba idylické manželstvo iba hrala, mala milenca, ktorý na ňu tlačil, aby manžela opustila a navyše je tu agent FBI, ktorý veľmi rýchlo odhalí, čo Bridget spravila, takže bude ju musieť ochrániť dvojnásobne.

Keďže nepriatelia Siobhan si myslia, že stále žije a tak nič netušiaca Bridget sa zamotala do veľmi nebezpečnej hry a súboja o život, ktorý nemusí vyhrať, zatiaľ čo Siobhan si užíva tajný život v Európe a dúfa, že ju už nikto nenájde a popritom presne vie, čo sa s Bridget deje a nerobí jej problém prizerať sa ako jej sestra bojuje o život…Bridget veľmi rýchlo zistí, že nikto nehraje čistú hru a všade je zrada, zachráni sa?

V hlavných úlohách sa predstavili veľké hviezdy ako Sarah Michelle Gellar, ktorá kedysi hviezdila ako Buffy, premožiteľka upírov a ostatné postavy majú hviezdne obsadenie. Manžela Siobhan – Andrew si zahraje Ioan Gruffund, milenca Siobhan Henry – Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell si zahral agenta FBI Victora, ktorý bude chránil Bridget a veľmi rýchlo odhalil, že Bridget prebrala po Siobhan jej starý život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Michelle Gellar #RINGER #oseriáloch