Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec hnusného sveta sa blíži. A Netflix si poriadne zanadáva

Netflix hneď na začiatku nového roka ponúkne ďalšiu seriálovú novinku pre svojich divákov. Tentokrát ponúkne ďalší žáner, ktorý vyplní mozaiku rôznych žánrov.

05.01.2018 07:00
The End of the F***ing World, the end of the... Foto:
Ústrednú dvojicu čudákov stvárnia britskí herci Jessica Barden a Alex Lawther.
debata

Je ním psycho-komediálny seriál s príznačným názvom The End of the F***ing World, ktorý sa inou optikou pozrie na svet teenagerov – vyvrheľov a ich pohľad na svet, ktorý z ich pohľadu nemá budúcnosť.

Znudený a otrávený James (Alex Lawther) a „čudáčka“ Alyssa (Jessica Barden) nájdu spoločnú reč, hoci štandardne by sa ich psycho svety nestretli. James má podozrenie, že je psychopat a túži niekoho zavraždiť, brutálnym spôsobom, aby ukojil svoju zvedavosť. Bude Alyssa jeho prvá obeť?

Spoločne utečú nielen pred súčasným svetom, ale aj pred budúcim. Pred dospelosťou. Na novej ceste spoznajú nielen samých seba, ale aj to čo im chýbalo – lásku. Tá im otvorí nové obzory a začne meniť pohľad na beznádejný svet. No hlavná chúťka zabíjať zostane. James sa bude musieť rozhodnúť, aký život povedie.

Kontroverzný britský seriál mal premiéru ešte minulú jeseň. Po veľkom úspechu ho Netflix celosvetovo sprístupní od 5. januára. The End of the F***ing World nesie v sebe kontroverznú tému, symboliku a nedáva si servítku pred ústa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #The End of the F***ing World