Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Markíze sa v roku 2018 roztrhne vrece so seriálmi

Komerčné televízie okrem svojej pôvodnej tvorby ponúknu divákom v roku 2018 aj akvizičné seriály. Markíza Group ponúkne zmes všetkých žánrov. Mnohé čaká na Slovensku premiéra, niektoré si diváci pozrú ešte raz. Diváci sa dočkajú aj premiér nových sérií obľúbených seriálov.

29.12.2017 07:00
blindspot, mŕtvy bod, Foto:
Slováci sa dočkajú aj premiéry skvelého seriálu Blindspot (Mŕtvy bod).
debata (4)

Križovatka smrti (Rush Hour) – Markíza

Seriál vychádza zo série rovnomenných úspešných filmov s Jackiem Chanom a Chrisom Tuckerom. Aj teraz to bude o losangeleskom detektívovi a jeho novom partnerovi z Hongkongu s radikálne odlišnými policajnými praktikami.

Timeless – Dajto

Netradiční hrdinovia majú pred sebou najväčšiu výzvu svojho života – prenasledovať tajomnú skupinu kriminálnikov naprieč rôznymi časovými obdobiami.

Mŕtvy bod (Blindspot) – Dajto

Príbeh agenta FBI zatiahnutého do komplexného sprisahania po tom, čo sa na Times Square objaví neznáma žena. Tá si nepamätá vôbec nič, ani svoju identitu. Jedinou stopou je séria tetovaní na jej tele. Pripravené sú dve série.

Posledná loď (The Last Ship) – Dajto

Pokračovanie príbehu ponorky, ktorá môže byť poslednou nádejou na budúcnosť ľudstva. Svet totiž postihla globálna katastrofa – celosvetová vírusová pandémia. Ľudstvo takmer vymrelo a kapitán s 218-člennou posádkou musia čeliť krutej realite. Premiéra tretej série.

Prvých 100 (The 100) – Dajto

V predošlých sériách apokalyptickej sci-fi hrdinovia zistili, že v bitke o prežitie nie sú hrdinovia a darebáci – sú len živí a mŕtvi. Premiéra štvrtej série.

Cudzinka (Outlander) – Doma

Podľa knižného bestselleru americkej spisovateľky Diany Gabaldon vznikla Cudzinka, seriál na pomedzí romantiky, sci-fi, histórie a epického dobrodružstva. Premiéra druhej série.

Smrtonosná zbraň (Lethal Weapon) – Markíza

Podľa úspešnej filmovej série Smrtonosná zbraň vznikol nedávno aj televízny seriál. Predstaví sa v ňom policajná dvojka z Los Angeles.

Houdini & Doyle – Doma

Harry Houdini je majster ilúzií, expert na úteky a človek neúnavne odhaľujúci všetko zdanlivo paranormálne. V starom Londýne na prelome 19. a 20. storočia sa jeho cesta skríži s ďalším velikánom – Arthurom Conanom Doylom, džentlmenom a autorom detektíva Sherlocka Holmesa.

Gotham – Dajto

Producent seriálu Mentalista Bruno Heller tentokrát nazrie do ulíc temného Gotham City – mesta, ktoré stvorilo Batmana na strane dobra a desiatky zločincov na strane zla. Premiéra druhej série.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #The Last Ship #Outlander #Gotham #TV Markíza #Križovatka smrti #Blindspot #Timeless